Dnevnik

Maja Delak, plesalka in koreografinja: Zrasli iz enkratnega duha Gromke
Dnevnik
petek, 19. avgust 2022 ob 06:52
Maja Delak je plesalka, koreografinja, pedagoginja in ustanoviteljica zavoda Emanat; ta se posveča razvoju in uveljavljanju plesa, pred petimi leti pa je zagnal festival Platforma malih umetnosti (njegova letošnja izdaja se končuje nocoj v...
 
Niti na Štajerce se ne moreš več zanesti
Dnevnik
petek, 19. avgust 2022 ob 06:15
Celjska občina se je te dni lotila obnove znamenite fontane v mestnem parku, ki že več let ne deluje. Bojda bodo za projekt namenili 20.000 evrov. In potem bo fontana zasijala in iz nje bo spet tekla – voda. Kako? Voda?! Ja, jebelacesta, no. Gredo...
 
V opoju vrhunske svetovne poezije
Dnevnik
petek, 19. avgust 2022 ob 04:52
Prihodnji teden se na Ptuj in v nekatere druge kraje vrača festival Dnevi poezije in vina, na katerem bo gostovalo dvajset pesnic in pesnikoviz desetih držav.
 
Lažnim električarjem stopili na prste
Dnevnik
petek, 19. avgust 2022 ob 04:05
Policisti so prijeli četverico poklicnih zločincev, ki se je tokrat spravljala na starejše ljudi na šentjurskem in šmarskem koncu.
 
Slovenija najboljša reprezentanca v Münchnu
Dnevnik
petek, 19. avgust 2022 ob 03:51
Luka Potočar je bil v zadnji disciplini evropskega prvenstva v športnem plezanju v olimpijski kombinaciji peti. Športno-plezalni junaki Münchna bodo čez dva tedna nastopili v Kopru, kjer bo premierna tekma svetovnega pokala v težavnosti.
 
Zgodovinska priložnost za dve evropski kolajni
Dnevnik
petek, 19. avgust 2022 ob 00:21
Skakalka ob palici Tina Šutej je ob osvojeni bronasti kolajni na evropskem prvenstvu v Münchnu unovčila vse svoje izkušnje. Trener Milan Kranjc je ponosen na svojo atletinjo.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Zadnji komentar

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian