Dnevnik

Novo sezona,nove čelade
Dnevnik
četrtek, 29. september 2022 ob 04:27
Slovenski ženska in moška reprezentanca v smučarskih skokih se s polno paro pripravljata na zimo, v kateri bosta nastopali z novim pomembnim delom varnostne opreme.
 
Vodenje po potehše ne videne Ljubljane
Dnevnik
četrtek, 29. september 2022 ob 03:48
Zbornik, zloženka in vodeni ogledi pod skupnim imenom Še ne videna Ljubljana, ki so nastali v okviru študijskega krožka univerze za tretje življenjsko obdobje, odstirajo pogled na manj poznane mestne spomenike, arhitekturo in druge njegove detajle.
 
Nepreslišano: Duša Hlade Zore, zastopnica pacientovih pravic
Dnevnik
četrtek, 29. september 2022 ob 03:45
Večina pacientov, ki se obrnejo name, je nezadovoljnih z zdravstvom. To izražajo na različne načine. Nekateri so jezni, drugi prestrašeni, tretji razočarani. Opazna je apatija pri ljudeh, ki pravijo, da so trideset let in več plačevali za zdravstvo,...
 
V Rimu se je začelo naporno koalicijsko usklajevanje
Dnevnik
četrtek, 29. september 2022 ob 02:48
Zmagovalka italijanskih volitev Giorgia Meloni je hitro po volitvah začela pogovore s partnerji iz predvolilne koalicije, ki imajo kar nekaj različnih stališč in kadrovskih ambicij. Sama pravi, da se želi izogniti napačnim korakom že na začetku, in...
 
Davčni načrt britanske vlade na udaru, tudi s strani MDS
Dnevnik
četrtek, 29. september 2022 ob 02:27
Vlada v Londonu je sklenila znižati davke tako, da bodo imeli od tega največ bogati. Celo v Mednarodnem denarnem skladu so zanje neznačilno ostri do načrtov, zaradi katerih je funt proti dolarju padel na najnižjo vrednost v zgodovini.
 
Ena lovorika je premalo
Dnevnik
četrtek, 29. september 2022 ob 01:44
Evropski način urejenosti klubskih tekmovanj enkrat za spremembo služi kot zgled ameriškemu, saj se v ligi NBA vse bolj resno spogledujejo z uvedbo pokalnega tekmovanja.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Naprej > Konec >>

Zadnji komentar

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian