Svet 24
|
nedelja, 4. avgust 2024 ob 14:00 |
Končno je dozorel tudi stročji fižol, ki je odlična poletna poslastica. A še preden ga pripravimo, ne smemo pozabiti osmukati konic. Pa je to sploh potrebno? Več na Svet24.si
|
|
Svet 24
|
nedelja, 4. avgust 2024 ob 08:04 |
Zdi se, da za Majo Hrovat, predsednico Slovenskega veganskega društva, ni vprašanja, na katerega ne bi zmogla odgovoriti umirjeno in z argumenti. Celo na vprašanje, ali pozna šalo, kako...
|
|
Slovenske novice
|
ponedeljek, 29. julij 2024 ob 16:00 |
Strah, da bi z jajci v kri vnesli preveč holesterola, je odveč. Znanstvene študije namreč kažejo, da holesterol, ki ga zaužijemo s hrano, tako...
|
|
Maribor24.si
|
ponedeljek, 29. julij 2024 ob 03:20 |
Nekatera živila so še posebej škodljiva, saj lahko mašijo arterije, zvišujejo holesterol in povečajo tveganje za...
|
|
Slovenske novice
|
nedelja, 28. julij 2024 ob 06:45 |
Industrija dobrega počutja je polna trendov in priporočil, ki velikokrat vodijo v zmedo. Dve temi, ki se pogosto znajdeta na naslovnicah, sta...
|
|
domžalec.si
|
petek, 26. julij 2024 ob 15:00 |
Stročnice (Fabaceae) so obsežna družina rastlin z okoli 19.000 vrstami, med katerimi so fižol, leča, soja, grah in...
|
|
Svet 24
|
sreda, 24. julij 2024 ob 17:00 |
Vlaknine so neizčrpen vir zdravja in povezovalen del vsakodnevne zdrave prehrane. Vsak dan jih je treba zaužiti vsaj 35 gramov. Gre za neprebavljiv del hrane, saj potujejo skozi vsa prebavila in se...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>
|