Holesterol

Ali veste, zakaj odstranjujemo konce stročjega fižola?
Svet 24
nedelja, 4. avgust 2024 ob 14:00
Končno je dozorel tudi stročji fižol, ki je odlična poletna poslastica. A še preden ga pripravimo, ne smemo pozabiti osmukati konic. Pa je to sploh potrebno? Več na Svet24.si
 
Živali nam ničesar ne dajo prostovoljno, razen hvaležnosti
Svet 24
nedelja, 4. avgust 2024 ob 08:04
Zdi se, da za Majo Hrovat, predsednico Slovenskega veganskega društva, ni vprašanja, na katerega ne bi zmogla odgovoriti umirjeno in z argumenti. Celo na vprašanje, ali pozna šalo, kako...
 
Jajca so veliko bolj zdrava, kot ste mislili
Slovenske novice
ponedeljek, 29. julij 2024 ob 16:00
Strah, da bi z jajci v kri vnesli preveč holesterola, je odveč. Znanstvene študije namreč kažejo, da holesterol, ki ga zaužijemo s hrano, tako...
 
3 živila, ki so najslabša za uživanje: Mašijo arterije in zvišujejo holesterol
Maribor24.si
ponedeljek, 29. julij 2024 ob 03:20
Nekatera živila so še posebej škodljiva, saj lahko mašijo arterije, zvišujejo holesterol in povečajo tveganje za...
 
Razstrupljanje in holesterol: kaj je res in kaj ni
Slovenske novice
nedelja, 28. julij 2024 ob 06:45
Industrija dobrega počutja je polna trendov in priporočil, ki velikokrat vodijo v zmedo. Dve temi, ki se pogosto znajdeta na naslovnicah, sta...
 
Zakaj bi morali uživati več stročnic?
domžalec.si
petek, 26. julij 2024 ob 15:00
Stročnice (Fabaceae) so obsežna družina rastlin z okoli 19.000 vrstami, med katerimi so fižol, leča, soja, grah in...
 
Vlaknine za boljšo prebavo
Svet 24
sreda, 24. julij 2024 ob 17:00
Vlaknine so neizčrpen vir zdravja in povezovalen del vsakodnevne zdrave prehrane. Vsak dan jih je treba zaužiti vsaj 35 gramov. Gre za neprebavljiv del hrane, saj potujejo skozi vsa prebavila in se...
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian