Vuk Jeremić

Boris Dežulović o Srbiji kot arbitru za Slovenijo in Hrvaško
Blogi
sobota, 20. december 2008 ob 08:35
Kako smešno zveni danes slovenski premier Borut Pahor, ko pravi, da je njegova vlada “pokazala dobro voljo, da se pogajanja s Hrvaško nadaljujejo”, a tudi “storila vse, kar je potrebno, da se v teh pogajanjih zaščitijo slovenski nacionalni interesi”. In kako smešno zveni hrvaški...
Preberi več...
 
Jeremić: Srbija v protitožbi tudi o NDH-ju
RTV Slovenija
nedelja, 14. december 2008 ob 14:18
Srbski zunanji minister Vuk Jeremić je povedal, da bo srbska protitožba proti Hrvaški pred ICJ-em omenjala tudi zločine ustašev v NDH-ju.
Preberi več...
 
Albanci načrtujejo atentat na srbskega zunanjega ministra
inDirekt
sobota, 13. december 2008 ob 19:35
Da bodo odnosi med Srbijo in Albanijo zaradi neodvisnosti Kosova padli še na nižjo točko, je bilo pričakovano, bolj presenetljiva pa je informacija, ki jo je po pisanju srbskega časnika Press dobila srbska obveščevalna služba BIA, da albanski teroristi s Kosova in iz Metohije ob prvi...
Preberi več...
 
Srbija Hrvaško, Hrvaška Srbijo
zurnal24.si
torek, 18. november 2008 ob 23:10
Meddržavno sodišče v Haagu (ICJ) se je spoznalo za pristojnega za odločanje o tožbi, v kateri Hrvaška Srbijo bremeni genocida. Srbski zunanji minister Vuk Jeremić je že napovedal tožbo Srbije.
Preberi več...
 
Jeremić že napovedal tožbo proti Hrvaški
RTV Slovenija
torek, 18. november 2008 ob 21:37
Srbski zunanji minister Vuk Jeremić je napovedal, da bo Srbija tožila Hrvaško na Meddržavnem sodišču v Haagu zaradi etničnega čiščenja in vojnih zločinov med operacijo Nevihta.
Preberi več...
 
Hrvaška ostro zanikala Jeremićeve obtožbe o etničnem čiščenju
SiOL.net
ponedeljek, 10. november 2008 ob 19:00
Zagreb - Hrvaško zunanje ministrstvo je ostro zavrnilo današnjo izjavo vodje srbske diplomacije Vuka Jeremića, ki je obtožil Hrvaško za medvojno etnično čiščenje 250.000 ljudi srbske narodnosti.
Preberi več...
 
Jeremić: EU naj Srbiji ne postavlja novih pogojev
SiOL.net
četrtek, 6. november 2008 ob 13:16
Beograd - Srbski zunanji minister Vuk Jeremić je pozval EU, naj Srbiji ne postavlja novih pogojev na poti v unijo in da naj jo obravnava enako kot ostale države Zahodnega Balkana, ki se želijo vključiti v EU.
Preberi več...
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian