Delamaris

Zakaj je lokalna hrana najboljša?
SiOL.net
petek, 10. oktober 2014 ob 12:23
Lokalno pridelana in predelana hrana je bolj okusna in hranljiva, med drugim tudi zato, ker jo lahko zaužijemo v času dozorelosti.
 
Za 135 let nova tovarna
Primorske novice
petek, 10. oktober 2014 ob 06:00
Delamaris po dokončni preselitvi proizvodnje iz Izole danes tudi uradno odpira nov objekt za predelavo rib in proizvodnjo ribjih izdelkov.
 
Tovarno ribjih konzerv so po 133 letih preselili iz Izole na Notranjsko
Finance
četrtek, 9. oktober 2014 ob 22:30
Danes na Kalu pri Pivki odpirajo sedem milijonov evrov vredno tovarno Delamaris, ki so jo čez poletje selili iz Izole.
 
Izolski Delmar v stečaju
24ur.com
ponedeljek, 29. september 2014 ob 19:51
Še zadnjih 63 zaposlenih izolskega podjetja Delmar, ki je nastal na pogorišču nekdanjega največjega predelovalca rib, Delamarisa, je ostalo brez dela. Nekoč eden od ponosov primorskega...
 
“Še dobro, da smo vsaj delo obdržali”
Primorske novice
sreda, 17. september 2014 ob 10:29
V novi Delamarisovi tovarni je stekla testna proizvodnja, prvih 50 delavcev pa se je s tem tednom začelo na delo iz Izole na Kal pri Pivki voziti z organiziranim avtobusnim prevozom. V sindikatu...
 
Utrip morja na fotografijah Polone Ponikvar
Dobra novica
torek, 9. september 2014 ob 08:30
“Morje prebiva v vseh nas” pravi mlada fotografinja, Polona Ponikvar in le redkokdo bi ji oporekal. Ob koncu počitnic je spomin na morje še zelo živ in morda so se prav zato v Mestni...
 
V Pivki še ogrevajo Delamarisove stroje
Primorske novice
torek, 2. september 2014 ob 09:00
V novem Delamarisu v Kalu pri Pivki bodo konec tega tedna začeli testirati stroje za polnjenje konzerv, ki so jih vse poletje selili iz Izole in na novo sestavljali v novi tovarni. A na polni zagon...
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian