SiOL.net
|
petek, 10. oktober 2014 ob 12:23 |
Lokalno pridelana in predelana hrana je bolj okusna in hranljiva, med drugim tudi zato, ker jo lahko zaužijemo v času dozorelosti.
|
|
Primorske novice
|
petek, 10. oktober 2014 ob 06:00 |
Delamaris po dokončni preselitvi proizvodnje iz Izole danes tudi uradno odpira nov objekt za predelavo rib in proizvodnjo ribjih izdelkov.
|
|
Finance
|
četrtek, 9. oktober 2014 ob 22:30 |
Danes na Kalu pri Pivki odpirajo sedem milijonov evrov vredno tovarno Delamaris, ki so jo čez poletje selili iz Izole.
|
|
24ur.com
|
ponedeljek, 29. september 2014 ob 19:51 |
Še zadnjih 63 zaposlenih izolskega podjetja Delmar, ki je nastal na pogorišču nekdanjega največjega predelovalca rib, Delamarisa, je ostalo brez dela. Nekoč eden od ponosov primorskega...
|
|
Primorske novice
|
sreda, 17. september 2014 ob 10:29 |
V novi Delamarisovi tovarni je stekla testna proizvodnja, prvih 50 delavcev pa se je s tem tednom začelo na delo iz Izole na Kal pri Pivki voziti z organiziranim avtobusnim prevozom. V sindikatu...
|
|
Dobra novica
|
torek, 9. september 2014 ob 08:30 |
“Morje prebiva v vseh nas” pravi mlada fotografinja, Polona Ponikvar in le redkokdo bi ji oporekal. Ob koncu počitnic je spomin na morje še zelo živ in morda so se prav zato v Mestni...
|
|
Primorske novice
|
torek, 2. september 2014 ob 09:00 |
V novem Delamarisu v Kalu pri Pivki bodo konec tega tedna začeli testirati stroje za polnjenje konzerv, ki so jih vse poletje selili iz Izole in na novo sestavljali v novi tovarni. A na polni zagon...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|