Cosmopolitan Slovenija
|
sobota, 8. junij 2013 ob 09:01 |
Si vedela, da spada rukola med gorčičnice in da je čudovita s parmezanom? Pa da bo Jamie Oliver solil s piransko soljo, Danci pa prav te dni poskušajo zvariti pivo iz čebeljih ličink?
Beri...
|
|
SiOL.net
|
petek, 7. junij 2013 ob 13:24 |
Kuhanje in fotografiranje sta si v marsičem zelo podobna. Potrebujemo dobre sestavine (motiv), začimbe (optimalno osvetlitev) in dobrega kuharja (fotografa).
|
|
Računalniške novice
|
sreda, 5. junij 2013 ob 17:38 |
Kuhanje in fotografiranje sta si v marsičem zelo podobna. Potrebujemo dobre sestavine/motiv, začimbe/optimalno osvetlitev in dobrega kuharja/fotografa. Kako kar najbolje izkoristiti svoj...
|
|
RTV Slovenija
|
sreda, 5. junij 2013 ob 13:27 |
Kuharske knjige, tv-oddaje in veriga restavracij so mu prinesle za 265 milijonov evrov bogastva, a Jamie Oliver ne počiva.
|
|
zurnal24.si
|
ponedeljek, 3. junij 2013 ob 07:27 |
Slovenijo je pretekli konec tedna obiskal najbolj vroč kuhar ta hip in zvezda televizije 24Kitchen, Nizozemec Rudolph Van Veen, ki je v soboto zakuhal tudi evforijo na Kongresnem trgu.
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 3. junij 2013 ob 06:10 |
Evropska unija je skorajda sprejela še eno neverjetno uredbo: na mizah v restavracijah naj bi bilo olivno olje poslej prepovedano streči v stekleničkah, ki jih je mogoče ponovno napolniti. Gostje...
|
|
SiOL.net
|
nedelja, 2. junij 2013 ob 06:00 |
Rudolph Van Veen, nizozemski kuhar, ki pusti takšen vtis, da ga je težko pozabiti. Po celodnevnih predstavitvah in intervjujih ob koncu dneva še vedno rad poklepeta in pove kakšno dodatno...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|