Dnevnik
|
petek, 13. januar 2012 ob 00:10 |
"Že šest let sem brez službe, čeprav prošnje pošiljam na vse strani. Delodajalci mi največkrat sploh ne odgovorijo, če pa že dobim odgovor, mi pojasnijo, da so se odločili za mlajšega....
|
|
Slovenske novice
|
četrtek, 5. januar 2012 ob 17:20 |
Teve kuhar Damjan Babič je za praznike pridno delal,
|
|
Slovenske novice
|
ponedeljek, 26. december 2011 ob 09:00 |
Kot veliko kulinarično posebnost ga prodajajo celo v decilitrskih stekleničkah po slabih osem evrov.
|
|
Delo
|
sreda, 21. december 2011 ob 12:00 |
Prazniki in konec leta so vedno na kupu. Treba je postoriti, kar še pripada temu letu. Hkrati je treba premisliti, kaj bi skuhali za praznično večerjo. Čas za iskanje »magičnega recepta«...
|
|
Slovenske novice
|
nedelja, 11. december 2011 ob 18:00 |
Cimet je v Sloveniji nekoliko bolj priljubljen kot ingver.
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 5. december 2011 ob 11:30 |
Prva dama Slovenije je slavnostno prerezala otvoritveni trak, ki pa tokrat ni bil rdeč, ampak v skladu z novo oblačilnico, narejen iz odpadnih kosov.
|
|
Finance
|
četrtek, 1. december 2011 ob 22:30 |
Oljarna Premoša v Turnišču dela vse leto, stisnejo od 40 tisoč do 50 tisoč litrov bučnega olja, po katerem so postali znani daleč naokoli.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>
|