Jamie Oliver

Potrebujemo kuharje in natakarje
Dnevnik
petek, 13. januar 2012 ob 00:10
"Že šest let sem brez službe, čeprav prošnje pošiljam na vse strani. Delodajalci mi največkrat sploh ne odgovorijo, če pa že dobim odgovor, mi pojasnijo, da so se odločili za mlajšega....
 
Kuharski tečaj z ljubico
Slovenske novice
četrtek, 5. januar 2012 ob 17:20
Teve kuhar Damjan Babič je za praznike pridno delal,
 
Še Jamie je spoznal bučno
Slovenske novice
ponedeljek, 26. december 2011 ob 09:00
Kot veliko kulinarično posebnost ga prodajajo celo v decilitrskih stekleničkah po slabih osem evrov.
 
Praznična miza
Delo
sreda, 21. december 2011 ob 12:00
Prazniki in konec leta so vedno na kupu. Treba je postoriti, kar še pripada temu letu. Hkrati je treba premisliti, kaj bi skuhali za praznično večerjo. Čas za iskanje »magičnega recepta«...
 
Decembrski dišavni duo
Slovenske novice
nedelja, 11. december 2011 ob 18:00
Cimet je v Sloveniji nekoliko bolj priljubljen kot ingver.
 
Odprla se je Oblačilnica dela
SiOL.net
ponedeljek, 5. december 2011 ob 11:30
Prva dama Slovenije je slavnostno prerezala otvoritveni trak, ki pa tokrat ni bil rdeč, ampak v skladu z novo oblačilnico, narejen iz odpadnih kosov.
 
Bučno olje za Jamieja Oliverja
Finance
četrtek, 1. december 2011 ob 22:30
Oljarna Premoša v Turnišču dela vse leto, stisnejo od 40 tisoč do 50 tisoč litrov bučnega olja, po katerem so postali znani daleč naokoli.
 
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian