SiOL.net
|
petek, 15. oktober 2021 ob 14:01 |
Pred 16. oktobrom, svetovnim dnevom hrane, smo na malih zaslonih poiskali dvanajst igranih in dokumentarnih celovečercev, ki na različne načine obravnavajo kulinariko in hrano ter tiste, ki jo...
|
|
24ur.com
|
torek, 12. oktober 2021 ob 09:01 |
Na obrobju Ljubljane leži posestvo Trnulja, kjer se piše okusna trajnostna zgodba. Iz ekološke soje brez GSO, ki ni prepotovala na tisoče kilometrov, da je dosegla slovenske krožnike,...
|
|
Delo
|
torek, 12. oktober 2021 ob 08:38 |
Jejmo dobro, izbirajmo domače in preverjene izdelke. Naj bo vsak obrok prvovrstni poklon našim prednikom, ki so nas naučili ceniti, kar je dobro in avtohtono.
|
|
Delo
|
nedelja, 10. oktober 2021 ob 20:00 |
Prehranska revolucija, ki jo poganjata zelena energija in družbeni kvantni preskok.
|
|
Lokalno.si
|
nedelja, 10. oktober 2021 ob 14:00 |
S triletnim projektom preizkušajo različne tehnike pridelave – Za boljšo kakovost ničesar, za slabšo odbitek – Domače ali uvoz sploh ni vprašanjepreberite več »
|
|
Delo
|
petek, 8. oktober 2021 ob 08:27 |
Trajnost je beseda, ki ima vedno večji odmev. Podjetja se na vse pretege trudijo, da bi svoje delovanje optimizirala na način, ki najmanj obremenjuje okolje.
|
|
Večer
|
petek, 1. oktober 2021 ob 06:20 |
Mariborčanka Maša Gašperin že osem let goji predvsem ovce in kokoši
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|