gensko spremenjeni organizmi (GSO/GMO)

Filmski recept za pestro kulinarično razvajanje
SiOL.net
petek, 15. oktober 2021 ob 14:01
Pred 16. oktobrom, svetovnim dnevom hrane, smo na malih zaslonih poiskali dvanajst igranih in dokumentarnih celovečercev, ki na različne načine obravnavajo kulinariko in hrano ter tiste, ki jo...
 
Kulinarično-zelena zgodba: od obroka za bolno prijateljico do njive ekološke soje brez GSO
24ur.com
torek, 12. oktober 2021 ob 09:01
Na obrobju Ljubljane leži posestvo Trnulja, kjer se piše okusna trajnostna zgodba. Iz ekološke soje brez GSO, ki ni prepotovala na tisoče kilometrov, da je dosegla slovenske krožnike,...
 
To je pravi cilj: da bi otroci spet okušali pravi okus mleka
Delo
torek, 12. oktober 2021 ob 08:38
Jejmo dobro, izbirajmo domače in preverjene izdelke. Naj bo vsak obrok prvovrstni poklon našim prednikom, ki so nas naučili ceniti, kar je dobro in avtohtono.
 
Restavracija na koncu vesolja
Delo
nedelja, 10. oktober 2021 ob 20:00
Prehranska revolucija, ki jo poganjata zelena energija in družbeni kvantni preskok.
 
DL: Soja - Kako sejati z zavezanimi rokami
Lokalno.si
nedelja, 10. oktober 2021 ob 14:00
S triletnim projektom preizkušajo različne tehnike pridelave – Za boljšo kakovost ničesar, za slabšo odbitek – Domače ali uvoz sploh ni vprašanjepreberite več »
 
Trajnost v jedru izdelkov Trnulja
Delo
petek, 8. oktober 2021 ob 08:27
Trajnost je beseda, ki ima vedno večji odmev. Podjetja se na vse pretege trudijo, da bi svoje delovanje optimizirala na način, ki najmanj obremenjuje okolje.
 
Prlekija je zakon, pravi gospodarica Rucmek ranča
Večer
petek, 1. oktober 2021 ob 06:20
Mariborčanka Maša Gašperin že osem let goji predvsem ovce in kokoši
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian