Delo
|
ponedeljek, 4. april 2016 ob 12:00 |
Ljubljana - Şlovenske testenine za izbrane in dobrih testenin vajene Italijane? Zakaj pa ne, če gre za izdelek, ki je prav zares nekaj posebnega. In visokoproteinske testenine, preprosto...
|
|
zurnal24.si
|
ponedeljek, 22. februar 2016 ob 07:00 |
Bralec, ki je vegetarijanec, nas je opozoril, da sirov burek delajo s svinjsko mastjo. Ugotovili smo, da je pogosto res tako.
|
|
Dobra novica
|
nedelja, 31. januar 2016 ob 07:06 |
Na Inštitutu za nutricionistiko so predstavili rezultate izbora za najbolj inovativna živila, proizvedena v Sloveniji in uvedena na tržišče v zadnjem letu. Naziv najbolj inovativnega živila si...
|
|
Delo
|
sobota, 30. januar 2016 ob 15:00 |
»Predvsem smo upoštevali prehransko sestavo živil, saj s projektom želimo spodbuditi ponudbo živil, ki so še posebno koristna za zdravje. V nadaljevanju smo vključili še druge vidike...
|
|
Delo
|
petek, 29. januar 2016 ob 17:29 |
Ljubljana - Na Inštitutu za nutricionistiko so danes predstavili rezultate izbora za najbolj inovativna živila, proizvedena v Sloveniji in uvedena na tržišče v zadnjem letu. Naziv najbolj...
|
|
Krizno ogledalo
|
petek, 29. januar 2016 ob 13:29 |
Na Inštitutu za nutricionistiko so danes predstavili rezultate izbora za najbolj inovativna živila, proizvedena v Sloveniji in uvedena na...
|
|
Slovenske novice
|
petek, 18. december 2015 ob 16:00 |
V Ljubljani boste za sestavine za orehovo potico na osrednji tržnici zapravili okoli 10 evrov, v Pomurju boste za že pripravljeno sladico (1 kg)...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>
|