Dnevnik
|
torek, 19. julij 2011 ob 22:00 |
V zadnjem času smo priče revoluciji v industriji izdelkov iz testa. Ob vse večjem številu pekarn začenjajo prevladovati tudi novi, sveži pristopi, s kakršnim je Pekarna Pečjak, ko je pred...
|
|
24ur.com
|
petek, 4. marec 2011 ob 09:57 |
Kuharice že pripravljajo testo za krofe, na mizi vrč marmelade in sladkor za piko na i. Roke pa si v tem času manejo tudi pekarne in trgovski obrati, kjer prodajajo pekarske dobrote....
|
|
Delo
|
petek, 25. februar 2011 ob 19:59 |
Ljubljanska biotehniška fakulteta je 54 izmed 55 vzorcev kruha ocenila z odližno kakovostjo. Sodelovalo je 15 podjetij.
|
|
Delo
|
torek, 1. februar 2011 ob 06:00 |
Vse se ne bo podražilo že danes, ampak zelo verjetno tudi sredi februarja ali na začetku marca. Trgovci, nasprotno, zdaj na veliko oglašujejo akcijske cene, številne prodajne akcije za različne...
|
|
Gorenjski glas
|
ponedeljek, 6. september 2010 ob 10:00 |
Pekarna Pečjak je minuli teden odprla že osemnajsto trgovino, tokrat tudi s kavarno, v obrtni coni v Šenčurju. ťNaša raziskava je pokazala, da...
|
|
zurnal24.si
|
četrtek, 19. avgust 2010 ob 16:58 |
"Kruh je osnovno živilo, zato pomeni podražitev kruha neposreden napad na življenjski standard delavcev," pravi izvršni sekretar ZSSS za...
|
|
zurnal24.si
|
četrtek, 12. avgust 2010 ob 16:41 |
"O podražitvah nismo prejeli še nobene informacije," je povedala vodja marketinga Spar Slovenija Janja Štular. Tudi iz Tuša in Mercatorja so...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 Naprej > Konec >>
|