Južna Osetija

Rusi umaknili prvo nadzorno točko
Delo
nedelja, 5. oktober 2008 ob 12:11
Predstavniki opazovalne misije Evropske unije v Gruziji pooročajo, da je ruska vojska je odstranila prvo nadzorno točko v bližini gruzinske separatistične pokrajine Južna Osetija.
 
Rusija odstranila kontrolno točko v Gruziji
Finance
nedelja, 5. oktober 2008 ob 10:58
Ruske vojaške sile so odstranile ključno vojaško kontrolno točko z gruzijskega ozemlja blizu odcepljene province Južna Osetija, so po poročanju BBC News sporočili opazovalci Evropske unije.
 
Moskva obtožila Gruzijo, da stoji za napadom v Chinvaliju
Večer
sobota, 4. oktober 2008 ob 21:05
Moskva je obtožila Gruzijo, da stoji za petkovim napadom v Južni Osetiji, v katerem je bilo v eksploziji avtomobila bombe ubitih najmanj sedem pripadnikov ruskih mirovnih enot. Iz urada ruskega...
 
Moskva obtožila Gruzijo, da stoji za napadom v Chinvaliju
SiOL.net
sobota, 4. oktober 2008 ob 20:42
Moskva - Moskva je obtožila Gruzijo, da stoji za petkovim napadom v Južni Osetiji, v katerem je bilo v eksploziji avtomobila bombe ubitih najmanj sedem pripadnikov ruskih mirovnih enot.
 
Za napadom stojijo gruzinski obveščevalci?
Delo
sobota, 4. oktober 2008 ob 19:19
Moskva je obtožila Gruzijo, da stoji za petkovim napadom v Južni Osetiji, v katerem je bilo v eksploziji avtomobila bombe ubitih najmanj sedem pripadnikov ruskih mirovnih enot.
 
Začetek dela evropskih opazovalcev
Večer
sreda, 1. oktober 2008 ob 10:00
œœOpazovalci EU v Gruziji, ki bodo delo pričeli danes, sprva ne bodo imeli dostopa v tamponski območji okrog gruzijskih pokrajin Abhazija in Južna Osetija, ki jih je Moskva priznala kot neodvisni državi. To je včeraj sporočil tiskovni predstavnik ruskih sil v Južni Osetiji Vitalij...
 
Opazovalci EU-ja začeli misijo v Gruziji
RTV Slovenija
sreda, 1. oktober 2008 ob 09:00
Prvi člani 340-članske opazovalne misije Evropske unije, ki naj bi nadzorovala spoštovanje avgusta sklenjenega dogovora med Tbilisijem in Moskvo, so se že namestili v okolici Južne Osetije.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian