DL - Državljanska lista

SDS, NSi in SLS s skupno pobudo za razpis gimnazijskih štipendij v Črnomlju
Lokalno.si
petek, 18. december 2020 ob 14:20
Črnomaljske stranke SDS, NSi in SLS so izdale skupno pobudo za razpis štipendij za nove vpise v Gimnazijo Črnomelj in za enkratno znižanje stroškov prehrane ali stroškov šolskih ekskurzij za osnovnošolske otroke. V pobudi so zapisali:preberite več »
 
Vse do sedaj izglasovane nezaupnice predsednikom vlad
24ur.com
četrtek, 17. december 2020 ob 19:58
Nezaupnice premierjem – sploh v zadnjem času so tem sledile predčasne volitve, vedno pa je predsednik vlade ob glasovanju o nezaupnici izgubil podporo Desusa.
 
DL:  Janez Šerjak je raje v tovornjaku kot letalu
Lokalno.si
petek, 16. oktober 2020 ob 10:20
62-letni sevniški podjetnik, predsednik sevniške godbe in politik Janez Šerjak - Jani je drugi mandat v sevniškem občinskem svetu. Vanj se je prebil s svojo listo, naskok na županski stolček pa se mu ni posrečil, čeprav se ga je lotil tudi s sladkorčki (v gostinskih lokalih) in celo iz...
 
DL: Romska problematika - pravice poznajo, dolžnosti ne
Lokalno.si
sreda, 7. oktober 2020 ob 14:45
Podobno kot v krajevni skupnosti (KS) Krško polje razmišljajo tudi krajani v sosednjih KS, ki mejijo z romskim naseljem – Krška občinska svetnica zahteva, da se končno zgane tudi država – Nasilja dvakrat večpreberite več »
 
DL: ''Socialni turizem'' in UE - pristojnim državnim službam uspelo prijaviti kar 27 oseb v nedokonč
Lokalno.si
torek, 6. oktober 2020 ob 12:40
Krški občinski svetnik Jože Olovec sprašuje o priseljevanju, javnih delih in zaposlovanju v nuklearki – Navaja tudi konkreten primer v Venišah – Sprašuje, kaj vodi pristojne službe v takšne anomalije, ki imajo velikanske posledice za javno blagajnopreberite več »
 
Predsednik SDS je »grobar« svojih koalicijskih partnerjev
Svet 24
torek, 29. september 2020 ob 19:30
V sedmih mesecih delovanja vlade, tretje pod okriljem SDS, sta dve od štirih strank koalicije padli na politično obrobje. Stranka modernega centra ima tako nizko podporo, da jo ankete javnega...
 
DL: Komunalni odpadki v Šentjerneju - Zakaj kontejnerji tako polni smeti?
Lokalno.si
nedelja, 27. september 2020 ob 15:50
V šentjernejski občini opozarjajo na problem kopičenja odpadkov: polni zabojniki, pa še po tleh – Smeti vozijo še iz vinogradniških goric – Občina s Komunalo v analizo stanja – Skoraj sto ekootokov – Še letos zabojniki za odpadna oljapreberite več »
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian