Žito

Konec dilem: tako pravilno začinimo jedi
Delo
petek, 10. september 2021 ob 15:02
Ščepec prave začimbe lahko vašo jed povzdigne na popolnoma novo raven. Vendar ali veste, kdaj jo je ravno dovolj in kako izbrati res tisto pravo?
 
Najboljši kruh z drožmi: Drožnik iz Žita
City Magazine
petek, 10. september 2021 ob 06:01
Znano je, da lahko kruh vzhajamo tudi brez kvasa. Vse kar potrebujemo sta kakovostna moka in čista voda. Če ju hranimo v primernem okolju, poteče...
 
Drožnik kruh Žito / Žitov kruh z drožmi nastaja med 30 in 35 urami, pripravljajo ga ...
Blogi
četrtek, 9. september 2021 ob 12:10
Drožnik je nov Žitov kruh pripravljen z drožmi oz. divjim kvasom. Pekovski kvas so namreč...
 
(FOTO) Kar sto bobnarjev bo bobnalo na Glavnem trgu v Mariboru
Večer
torek, 7. september 2021 ob 16:26
V soboto bo na Glavnem trgu sto bobnarjev bobnalo z Markom Soršakom - Sokijem, ki pravi, da so to sanje vsakega bobnarja
 
Zaradi rasti cen surovin in stroškov trgovci posledično že dvigajo cene živil
RTV Slovenija
nedelja, 29. avgust 2021 ob 19:26
Zaradi rasti cen surovin in drugih stroškov so v nekaterih trgovinah že začeli dvigovati cene prehranskih izdelkov. Na začetku leta se je podražilo svinjsko meso, maja tudi perutninsko, cene so...
 
Nekateri so menili, da se s slovenščino ne pride daleč
Dnevnik
sobota, 28. avgust 2021 ob 05:59
Če smo pretekli teden na tem mestu predstavili nekaj časnikarskih zapisov o velikem slovenskem jezikoslovcu Jerneju Kopitarju, ki je večji del življenja posvetil razvoju pisne slovenščine, s kakršno bi se Slovenci v javnem življenju še bolj potrdili...
 
DL: Kako prepričati mlade, da je manj več
Lokalno.si
torek, 24. avgust 2021 ob 14:45
Kmetje povedo: letos slabo kaže, pomlad premrzla – Slabih 3800 ekokmetij v Sloveniji premalo za povečanje samooskrbe – Nujna svetovalna služba, ki gre na teren – Mlade bolj zanima dopolnilna dejavnost na kmetiji kot ekokmetovanje – Kaj bo z ANEK?preberite več »
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian