Delo
|
petek, 10. september 2021 ob 15:02 |
Ščepec prave začimbe lahko vašo jed povzdigne na popolnoma novo raven. Vendar ali veste, kdaj jo je ravno dovolj in kako izbrati res tisto pravo?
|
|
City Magazine
|
petek, 10. september 2021 ob 06:01 |
Znano je, da lahko kruh vzhajamo tudi brez kvasa. Vse kar potrebujemo sta kakovostna moka in čista voda. Če ju hranimo v primernem okolju, poteče...
|
|
Blogi
|
četrtek, 9. september 2021 ob 12:10 |
Drožnik je nov Žitov kruh pripravljen z drožmi oz. divjim kvasom. Pekovski kvas so namreč...
|
|
Večer
|
torek, 7. september 2021 ob 16:26 |
V soboto bo na Glavnem trgu sto bobnarjev bobnalo z Markom Soršakom - Sokijem, ki pravi, da so to sanje vsakega bobnarja
|
|
RTV Slovenija
|
nedelja, 29. avgust 2021 ob 19:26 |
Zaradi rasti cen surovin in drugih stroškov so v nekaterih trgovinah že začeli dvigovati cene prehranskih izdelkov. Na začetku leta se je podražilo svinjsko meso, maja tudi perutninsko, cene so...
|
|
Dnevnik
|
sobota, 28. avgust 2021 ob 05:59 |
Če smo pretekli teden na tem mestu predstavili nekaj časnikarskih zapisov o velikem slovenskem jezikoslovcu Jerneju Kopitarju, ki je večji del življenja posvetil razvoju pisne slovenščine, s kakršno bi se Slovenci v javnem življenju še bolj potrdili...
|
|
Lokalno.si
|
torek, 24. avgust 2021 ob 14:45 |
Kmetje povedo: letos slabo kaže, pomlad premrzla – Slabih 3800 ekokmetij v Sloveniji premalo za povečanje samooskrbe – Nujna svetovalna služba, ki gre na teren – Mlade bolj zanima dopolnilna dejavnost na kmetiji kot ekokmetovanje – Kaj bo z ANEK?preberite več »
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|