Žito

Nagrajene slovenske inovacije v živilski industriji
Svet kapitala
četrtek, 1. februar 2018 ob 09:28
Slovenci smo znani kot zelo kreativni in inovativni. Na našem uradi za intelektualno lastnino sprejmejo skoraj vsak...
 
Že četrtič razglasili inovativna živila – prijazna potrošnikovemu zdravju in okolju
Dnevnik
sreda, 31. januar 2018 ob 23:30
Nagrajena živila imajo ugodnejšo prehransko sestavo, upoštevali pa so tudi druge vidike inovativnosti, na primer prijaznost potrošniku ter okolju.
 
Najbolj inovativna slovenska živila leta 2018
Delo
sreda, 31. januar 2018 ob 13:45
Letošnji prejemniki nagrad za najbolj inovativna živila, ki jih podeljuje Inštitut za nutricionistiko, so pecivo kalčko (Spar Slovenija), konopljin toast (Žito), ajdove testenine s...
 
Razglasili najbolj inovativna živila, posebna nagrada Mlekarni Planika
Krizno ogledalo
sreda, 31. januar 2018 ob 13:13
Inštitut za nutricionistiko je danes v Ljubljani predstavil najbolj inovativna živila, proizvedena v Sloveniji in uvedena na tržišče v zadnjem...
 
Naj inovativna živila za leto 2018: To so naši najboljši inovativni prehranski izdelki
zurnal24.si
sreda, 31. januar 2018 ob 12:41
Pomemben poudarek inovativnim živilom z ugodnejšo prehransko sestavo, pri izboru upoštevajo tudi prijaznost živila...
 
Primerjalno ocenjevanje žit za zajtrk, namenjenih otrokom: Večini rdeča luč za sladkor
Zveza potrošnikov Slovenije
torek, 30. januar 2018 ob 11:58
Žita za zajtrk so izdelki, ki jih potrošniki pogosto izbiramo za zajtrk predvsem zato, ker so zelo priročna ter jih lahko hitro in preprosto...
 
Od klobase do čokolade in piva
Dnevnik
ponedeljek, 22. januar 2018 ob 06:02
Grafična oblikovalka Ana Logar s celostnimi podobami, ki jih ustvarja, govori zgodbe in zajema bistvo izdelka, ki ga predstavlja.
 
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian