Barbara Zobec

Prvi človek sodstva, ki mu mandat ne bo prizanašal
Delo
sobota, 27. november 2010 ob 18:42
Oseminpetdesetletni Branko Masleša, natančen opazovalec družbenega dogajanja, pravi, da živimo v zapletenih časih, polnih nezaupanja in nezadovoljstva, na udaru so institucije, ki temeljijo na...
 
V imenu čigave svobode?
Delo
petek, 19. november 2010 ob 18:17
Kaže se pridružiti razmišljanjem, naj se politika umakne iz kadrovanja v vrhu sodstva in naj to nalogo in odgovornost v celoti s povsem preglednimi postopki prevzame vrhovno sodišče samo.
 
Masleša s podporo vrhovnega sodišča in sodnega sveta
Delo
sreda, 10. november 2010 ob 10:16
Predstavnika vrhovnega sodišča in sodnega sveta sta na seji komisije za peticije predstavila že znana stališča podpore kandidatu za predsednika vrhovnega sodišča Branku Masleši. Miro Cerar je...
 
Kljub kritikam podpora Masleši
24ur.com
sreda, 10. november 2010 ob 09:28
Predstavnika vrhovnega sodišča in sodnega sveta sta na seji komisije za peticije predstavila že znana stališča podpore kandidatu za predsednika vrhovnega sodišča Branku Masleši.
 
Irglova: Država še spoštuje človekove pravice?; Masleša: Obtožbe neresnične
RTV Slovenija
sreda, 10. november 2010 ob 07:27
Branko Masleša je na seji komisije za peticije zavrnil obtožbe zoper njega. V SDS-u pričam zaupajo, obenem pa jih skrbi stanje človekovih pravic v naši državi.
 
Masleševa kandidatura razdelila državni zbor
RTV Slovenija
ponedeljek, 8. november 2010 ob 07:18
Minister Zalar bo poslancem za predsednika vrhovnega sodišča predlagal Branka Maslešo. Koalicijski poslanci mu napovedujejo podporo, opozicijski pa ne.
 
Masleša gre pred poslance
RTV Slovenija
ponedeljek, 8. november 2010 ob 07:18
Minister Zalar bo poslancem za predsednika vrhovnega sodišča predlagal Branka Maslešo. S predlogom je že seznanil koalicijske poslance in pričakuje njihovo podporo.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian