Hiša Franko

So rešitev za okolje oblačila iz morske trave, skisanega mleka in lubja bananovca?
RTV Slovenija
sreda, 14. junij 2023 ob 08:18
V svetu gastronomije se veliko govori o trajnosti in čim večjemu izkoristku vsake surovine. A ni samo zavržena hrana tista, ki je problem za okolje – nič manj potratna ni industrija oblačil. ...
 
Dolenjska kulinarika: Ali poznate zgodbo Damjana Finka?
Mestnik
torek, 13. junij 2023 ob 11:41
Damjan Fink ni samo kuharski mojster, temveč tudi podjetnik, ki dela z ljudmi za ljudi. Kot nam je zaupal, dobro...
 
Ana in Slon: Hiša Franko na gostovanju v Ljubljani
Dnevnik
četrtek, 8. junij 2023 ob 00:00
V poplavi bistrojev je svojega, vsaj začasno, v Nazorjevi ulici v hotelu Slon odprla tudi najslavnejša slovenska kuharica, Ana Roš iz Hiše Franko.
 
Ana Roš o članku v New York Timesu: To je dobro za prepoznavnost Slovenije
24ur.com
torek, 16. maj 2023 ob 07:00
Čeprav se Ana Roš že leta uvršča med najboljše svetovne kuharske mojstre, je posebna čast, če članek o njej pripravi eden izmed najbolj uglednih ameriških časopisov. New York Times se je...
 
Bodo v dolini Soče prebili mejo milijon nočitev?
Primorske novice
petek, 5. maj 2023 ob 06:00
Dolina Soče od izvira reke v Trenti do akumulacijskega jezera pri Mostu na Soči se je v pičlih zadnjih dveh desetletjih postavila ob bok najbolj prepoznavnim slovenskim destinacijam, kot so denimo...
 
Poskusno delo ni nujno vedno tudi plačano, a se zaradi ugleda in nagrad vseeno velja izkazati
Svet 24
četrtek, 4. maj 2023 ob 05:50
Po informacijah, ki smo jih pridobili v uredništvu, naj bi v Hiši Franko od kandidatov pričakovali, da v petdnevni poskusni dobi pokažejo svoje znanje, za ta čas pa ne prejmejo plačila....
 
Jed iz Hiše Franko, ki jo Ana Roš postreže namesto torte
Slovenske novice
sreda, 26. april 2023 ob 07:45
Ana Roš Stojan praznuje okroglo obletnico, zato se je na meniju Hiše Franko znašla posebna jed, ki jo postrežejo kot nekakšno torto za rojstni...
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian