Delo
|
petek, 12. junij 2020 ob 06:00 |
Sobotna priloga, ki bo v prodaji od 13. junija, je nekaj posebnega. Tokrat namreč obsega kar 60 strani odličnega branja.
|
|
Dnevnik
|
sreda, 3. junij 2020 ob 00:00 |
Nina Golob, predstavnica izolskega hotela Delfin, je nova v vrsti turističnih delavcev, ki se ji je zareklo in je slovenskim obiskovalcem v znani maniri predlagala, da njihovi poletni izleti na...
|
|
Primorske novice
|
nedelja, 24. maj 2020 ob 09:58 |
Po odpovedi razglasitve sredi marca bo zdaj 16. junija znano, katere gostilne in restavracije bodo uvrščene v slovensko izdajo najbolj uveljavljenega gastronomskega vodnika Guide Michelin. Znano bo...
|
|
Dnevnik
|
sobota, 23. maj 2020 ob 07:30 |
Slovensko gostinstvo se prebuja iz koronske osame, v zadnjih dneh pa najbolj odmevajo različne izjave, s katerimi gostilničarji državo prepričujejo, da jim mora bolj pomagati, saj od slovenskih gostov ne morejo preživeti. Ana Roš je za Svet Kapitala...
|
|
Večer
|
četrtek, 21. maj 2020 ob 20:16 |
Kuharska mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko je z jezno objavo na instagramu - da ima poln kufer "neverending prisona" (neskončnega zapora) in da...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 21. maj 2020 ob 00:00 |
Kdo bo rešil slovensko gostinstvo in turizem? »To je vprašanje, ki si ga postavljamo že vso koronakrizo,« je odgovorila dr. Tanja Angleitner Sagadin, direktorica Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor (VSGT). »Kot veste, je bilo...
|
|
Fokuspokus
|
Avtor Marko Crnkovič
|
torek, 19. maj 2020 ob 06:10 |
Ker haute cuisine ni basic hrana, ki bi pod krinko solidarnosti in gostoljubja ohranjala domačijska gospostvena razmerja.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|