Hiša Franko

Direktorica, ki je poleti pastirica
RTV Slovenija
torek, 16. januar 2018 ob 06:23
"Neka direktorica večje firme mi je nekoč dejala: 'Ma, Anka, kaj se ti toliko sekiraš za tvojo mlekarno? Če ne bo šlo, boš šla pa drugam. ' Ampak, kam pa naj jaz grem? To ni Ljubljana. Jaz...
 
Kuharska mojstrica veganom podtikala neveganske izdelke?
RTV Slovenija
nedelja, 14. januar 2018 ob 11:39
Angleška kuharska mojstrica Laura Goodman je dala odpoved kot vodja kuhinje restavracije Carlini v Shropshiru potem, ko je prišlo na dan, da je veganom kuhala - nevegansko.
 
Slovenija na naslovnici prestižne revije
Svet 24
petek, 12. januar 2018 ob 07:30
Slovenija je lahko domače igrišče Melanie Trump, prestol prve dame pa pripada drugi ženski, zapišejo v prestižni poslovni reviji. Več na Svet24.si
 
Gault&Millau v Sloveniji: "Brez promocije kulinarike boste izgubili boj za turiste"
RTV Slovenija
sreda, 10. januar 2018 ob 07:43
V svetu kulinaričnih vodičev je Gault&Millaujev poleg Michelinovega največja referenca - gre za institucijo med vodiči s polstoletno tradicijo, ki se ponaša s popolno anonimnostjo ocenjevalcev ....
 
Francozi bodo ocenjevali najboljše slovenske restavracije
Dnevnik
sreda, 10. januar 2018 ob 00:02
Slovenija še nima vodnika restavracij z Michelinovimi zvezdicami, a bomo jeseni dobili svojo izdajo slavnega francoskega vodnika Gault & Millau.
 
Gault & Millau: vodnik prihaja jeseni
Delo
torek, 9. januar 2018 ob 15:23
Francoski vodnik je ob Michelinu drugo najbolj znano podjetje, ki se sistematično in z več desetletno tradicijo ukvarja z ocenjevanjem restavracij in gostiln. Kuharji o njem govorijo kot o...
 
Gostinec iz Laškega zaprl ob nedeljah in navdušil splet
SiOL.net
ponedeljek, 8. januar 2018 ob 17:43
Gostinec Marko Pavčnik, prvi mož priljubljene štajerske gostilne Pavus na gradu Tabor v Laškem, se je odločil z letom 2018 spremeniti delovni...
 
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian