Hiša Franko

Ana Roš: Ne morem biti več vlečni konj
Delo
sobota, 3. februar 2018 ob 06:00
Tale je bil najbrž okrog 510. In vendar Ana Roš odgovarja, kot bi bil prvi in edini, kot bi šele ravnokar odkrila, da malo pomaga, če kdaj komu tudi pojamraš. Naša edina mednarodna...
 
Vse manj je dobrih gostiln
RTV Slovenija
sreda, 31. januar 2018 ob 10:27
Ob dobrih obetih za prihod Michelinovega vodiča v Slovenijo, jesenskim prihodom vodiča Gault&Millau
 
Ana Roš o tem, da je percepcija slovenske hrane še vedno precej velik balkanizem
Dnevnik
sreda, 31. januar 2018 ob 06:15
»Jaz se bojim, da je percepcija slovenske hrane še vedno precej velik balkanizem in mislim, da se ne motim veliko.« *** Ana...
 
Ana Roš: V Sloveniji nam manjka dobrih tradicionalnih gostiln
SiOL.net
torek, 30. januar 2018 ob 04:07
Ko govorimo o Sloveniji kot destinaciji kulinaričnega turizma, govorimo o vrhunskih kuharjih in restavracijah, ki jih imamo pri nas. A to je le vrh piramide, nimamo pa temeljev - tradicionalnih...
 
Slovenija, gastronomska destinacija? 'Hrana je magnet za turiste, želijo okušati našo Slovenijo'
24ur.com
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 19:00
Za preboj in uspeh v kulinariki si je treba upati in hoditi po robu med uspehom in neuspehom, je prepričana mojstrica visoke kulinarike Ana Roš. Slovenija ima vse pogoje in možnosti,...
 
Priložnost slovenske gastronomije v zgodbah in pristnosti
Krizno ogledalo
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 16:11
Slovenska gastronomija ima odlične temelje za preboj, graditi pa mora na tradiciji, zgodbah in avtentičnosti, so poudarili govorci na okrogli mizi...
 
Mojstrica Ana Roš mladim kuharjem svetuje: Upoštevajte letne čase, ne sklepajte kompromisov
Reporter
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 11:50
Za velik uspeh je treba hoditi po robu, med uspehom in neuspehom, je na kulinaričnem dogodku Gourmet Cup 2018 v Ljubljani poudarila kulinarična...
 
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian