Delo
|
sobota, 3. februar 2018 ob 06:00 |
Tale je bil najbrž okrog 510. In vendar Ana Roš odgovarja, kot bi bil prvi in edini, kot bi šele ravnokar odkrila, da malo pomaga, če kdaj komu tudi pojamraš. Naša edina mednarodna...
|
|
RTV Slovenija
|
sreda, 31. januar 2018 ob 10:27 |
Ob dobrih obetih za prihod Michelinovega vodiča v Slovenijo, jesenskim prihodom vodiča Gault&Millau
|
|
Dnevnik
|
sreda, 31. januar 2018 ob 06:15 |
»Jaz se bojim, da je percepcija slovenske hrane še vedno precej velik balkanizem in mislim, da se ne motim veliko.« *** Ana...
|
|
SiOL.net
|
torek, 30. januar 2018 ob 04:07 |
Ko govorimo o Sloveniji kot destinaciji kulinaričnega turizma, govorimo o vrhunskih kuharjih in restavracijah, ki jih imamo pri nas. A to je le vrh piramide, nimamo pa temeljev - tradicionalnih...
|
|
24ur.com
|
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 19:00 |
Za preboj in uspeh v kulinariki si je treba upati in hoditi po robu med uspehom in neuspehom, je prepričana mojstrica visoke kulinarike Ana Roš. Slovenija ima vse pogoje in možnosti,...
|
|
Krizno ogledalo
|
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 16:11 |
Slovenska gastronomija ima odlične temelje za preboj, graditi pa mora na tradiciji, zgodbah in avtentičnosti, so poudarili govorci na okrogli mizi...
|
|
Reporter
|
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 11:50 |
Za velik uspeh je treba hoditi po robu, med uspehom in neuspehom, je na kulinaričnem dogodku Gourmet Cup 2018 v Ljubljani poudarila kulinarična...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>
|