zurnal24.si
|
sreda, 22. maj 2019 ob 15:06 |
V soboto, 25. aprila, bo na Glavnem trgu v Novem mestu prvič gostovala priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna, ki bo dolenjske gurmane razveseljevala med 10. in 21. uro.
|
|
Dnevnik
|
torek, 21. maj 2019 ob 08:30 |
Tudi najbolj zoprnega deževnega vremena je enkrat konec in zelo kmalu bo napočil čas, ko bo ob toplem vremenu na vrtovih pogosto dišalo po žaru. Pripravljanje jedi na prostem je lahko ob lepem vremenu nekaj najprijetnejšega.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 9. maj 2019 ob 04:09 |
Pred časom so se v Portorožu, na eni najboljših lokacij, kar jih premore Obala, odločili za menjavo ponudbe, a jim za zdaj še ni uspelo prepričati.
|
|
Večer
|
torek, 7. maj 2019 ob 06:28 |
Petinštiridesetletnik z Goričkega uspešno prestal presaditev jeter in bo odslej praznoval dva rojstna dneva. Življenjska preizkušnja za vso...
|
|
Dnevnik
|
sobota, 20. april 2019 ob 07:45 |
Slovenski jedci dovolj dobro poznamo kulinariko na meji z Italijo. Malo zato, ker tudi na drugi strani živijo Slovenci, ki premorejo nekaj izjemnih gostiln (Devetak, La Subida, Alla Posta), malo zato, ker meje Slovenije in Italije ne razmejujejo z...
|
|
24ur.com
|
ponedeljek, 1. april 2019 ob 08:33 |
Slovenski ribiči, ki jih pri ribolovu niso ustavila ne hrvaška policijska plovila ne vrtoglave kazni, niso zapustili pristanišča. Razlog? Preplah. Koprski ribič Silvano Radin je...
|
|
Večer
|
ponedeljek, 25. marec 2019 ob 01:00 |
Z ravnateljem Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor Dušanom Erjavcem o izobraževanju v tej panogi, (ne)odzivu okolja na njihove projekte,...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>
|