Orjaški lignji

Nedelo izbira: Rosenbar, Gorica, Italija
Delo
petek, 4. november 2016 ob 15:00
Rosenbar je institucija, na obeh straneh meje! Zaradi domačnosti sredi mesta. Zaradi morskih jedi med vinogradi. Zaradi slovenščine na italijanski strani. Zaradi drugačnosti še od takrat,...
 
NA KOSILU: Boštjan Košak, izvršni direktor Simobila
Svet kapitala
petek, 4. november 2016 ob 05:54
Glavna tragedija zadnjih tridesetih let je, da ni rasti produktivnosti. Pa čeprav v žepih nosimo superračunalnike...
 
Fudo: mariborski bistro obilnih prigrizkov
SiOL.net
četrtek, 3. november 2016 ob 03:50
V središču Maribora je letos zaživela nova restavracija, moderna in malce samosvoja.
 
Nedelo izbira, Altrokè, Ljubljana
Delo
petek, 28. oktober 2016 ob 15:00
Matjaž Čok, magister MBA v globalnem podjetju za informacijske tehnologije, je tudi kmet, vinar, oljkar in gostilničar. Kaj pa drugega, seveda, logično oziroma altrokè, kakor pravijo...
 
Nedelo izbira: Gostilna Majda, Osp
Delo
petek, 21. oktober 2016 ob 15:00
Se vam kdaj zdi, da gre prehitro? Da bi bilo dobro zavreti, pa ne le zaradi table na avtocesti? Si kdaj zaželite odcep, ki vas hitro premakne tja, kjer se več ne mudi? Če se tudi vam tako...
 
Nedelo izbira: Gostilna Majda, Osp
Delo
petek, 21. oktober 2016 ob 15:00
Se vam kdaj zdi, da gre prehitro? Da bi bilo dobro zavreti, pa ne le zaradi table na avtocesti? Si kdaj zaželite odcep, ki vas hitro premakne tja, kjer se več ne mudi? Če se tudi vam tako...
 
Kulinarična noč čarovnic
Slovenske novice
sobota, 15. oktober 2016 ob 10:00
Čudaške poslastice v tokijskem Hiltonu: piškoti kot prsti, juha z zrkli in drobovjem, gumijasti črvi in torta, iz katere se pocedi kri, ko...
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian