Slovenske novice
|
sreda, 21. september 2016 ob 12:20 |
Poštena kuhinja – kakovostna klasika iz domačih sestavin.
|
|
Delo
|
petek, 16. september 2016 ob 15:00 |
Tudi vaške gostilne se spreminjajo. Še vedno so družinske, iz njih ves dan diši, za največjo hišo v vasi je zelenjavni vrt in popotnika v njej čakata zvečer topla postelja, zjutraj pa...
|
|
Sportal
|
nedelja, 11. september 2016 ob 17:09 |
Cojzova koča na Kokrskem sedlu izstopa zaradi lokacije in cvetličnega razkošja, Koča na planini Razor slovi po sirovih štrukljih, Planinski dom na Kalu vam bo postregel z zelenimi površinami,...
|
|
SiOL.net
|
sobota, 3. september 2016 ob 03:16 |
Vse več je ljubljanskih lokalov, ki goste – predvsem turiste – v svoje prostore lovijo z burgerji, tapasi, lignji in narodnimi nošami. Mi smo vendarle našli deset takšnih, ki so vredni...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 1. september 2016 ob 04:00 |
Bužinelovi so imeli majhno oštarijo v Medani, potem pa so pred nekaj leti odprli ortodoksno ribjo restavracijo v Plešivem.
|
|
Delo
|
sobota, 27. avgust 2016 ob 06:00 |
Ko vstopim v prijeten dom tik ob Dravi, zadiši po sarmah. Kasneje božansko po klobasi in kislem zelju. Prijazni gospe Milki ne odklonim – nikakor. Pri Tonetu Partljiču pregovorno velja,...
|
|
Delo
|
četrtek, 25. avgust 2016 ob 16:11 |
Rovinj - To je največja vrsta zobatih kitov, nam je povedal Tilen Genov, dober poznavalec morskih sesalcev, sicer ustanovitelj društva Morigenos. Glavač običajno živi v globokih morjih in...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|