Orjaški lignji

Odprta kuhinja ManuElle
Delo
torek, 29. marec 2016 ob 15:00
Morska hrana in azijske jedi iz voka so njena specialiteta in tudi okvir, znotraj katerega se v kulinariki najraje giblje. #1 VOK. Sedemindvajsetletna pevka, ki nastopa s svojim umetniškim...
 
Tatarska ajda z okusom Sredozemlja
RTV Slovenija
ponedeljek, 28. marec 2016 ob 08:29
Sestavine: 40 g tatarske ajde, 1 čebula, 1 strok česna, 1 granatno jabolko, 150 g fileja brancina, 8 velikih jadranskih kozic, 2 jadranska lignja, malo soli in popra, nekaj olivnega olja, malo . . .
 
VIDEO: Poglejte, kaj je naplavilo na obalo
Slovenske novice
sreda, 16. marec 2016 ob 13:53
Kako je videti in kaj mislite presodite sami.
 
Osteria Trattoria Alla Speranza, Čedad
Slovenske novice
torek, 15. marec 2016 ob 13:00
Gostilna ni izneverila našega upanja, a po številnosti gostov verjetno niti upanja lastnikov.
 
VIDEO: Kakšen stvor je to?
Svet 24
petek, 11. marec 2016 ob 11:37
Na priljubljeno plažo Bonfil Beach v mehiškem Acapulcu je nedavno naplavilo nenavadno bitje. Več na Svet24.si
 
S premierom na kosilo!
Večer
torek, 8. marec 2016 ob 00:00
Uvod: Prejšnjo sredo ali četrtek me pokliče neka gospa, ki mi reče, da bo prihodnji teden prišla v Podravje vladna delegacija in da me ob tej...
 
Kaj vse se skriva v ribjih palčkah?
Svet 24
ponedeljek, 7. marec 2016 ob 20:23
Na Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS) so te dni analizirali ribe. No, natančneje ribje palčke, za katere pravijo, da jih še zdaleč ne smemo enačiti s svežimi ribami. Zamrznjene ribje palčke...
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian