Delo
|
torek, 28. junij 2011 ob 09:50 |
Brez operacije bi želva kmalu poginila. Zakonodaja sicer ne dovoljuje, da bi 32-kilogramsko velikanko predstavili javnosti.
|
|
ObalaNET
|
sreda, 22. junij 2011 ob 04:16 |
Sladoledna moda naj bi menda nastala 1686, ko je v svoji pariški kavarni Italijan, sicer sicilijanske gore list, Francesco Procopio dei Coltelli, svojim gostom prvič serviral to sladko zmrznjeno...
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 6. junij 2011 ob 00:20 |
Praznik oljk, vina in rib je izolsko staro mestno jedro zasedel že devetič zapored. Med kulinaričnimi dobrotami so letos zagotovo imele prednost ribe, čeprav je bilo na nekaterih prodajnih...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 26. maj 2011 ob 00:11 |
Izgubil sem se sredi Trsta. To ni nič nenavadnega. Izgubil sem se že v mnogo mestih, za katera sem bil prepričan, da jih poznam. Zašel sem tudi v...
|
|
Slovenske novice
|
sreda, 25. maj 2011 ob 17:21 |
Tekmovanje kuharskih mojstrov iz priprave jedi s šparglji.
|
|
SiOL.net
|
sreda, 25. maj 2011 ob 08:03 |
V Izoli so se gostinski ponudniki iz Slovenske Istre letos že četrtič pomerili v pripravi jedi iz divjih špargljev, naziv Naj špargljevega krožnika 2011 pa je osvojila restavracija Mediteran.
|
|
Delo
|
ponedeljek, 11. april 2011 ob 12:19 |
Kuharici tega tedna je najljubša sredozemsko-celinska kuhinja, recepte iz angleških in ameriških kuharic pa vedno malo priredi.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>
|