Orjaški lignji

Piranski kareti zašili oklep z ribiško vrvico
Delo
torek, 28. junij 2011 ob 09:50
Brez operacije bi želva kmalu poginila. Zakonodaja sicer ne dovoljuje, da bi 32-kilogramsko velikanko predstavili javnosti.
 
Sladoled iz magične knjižice
ObalaNET
sreda, 22. junij 2011 ob 04:16
Sladoledna moda naj bi menda nastala 1686, ko je v svoji pariški kavarni Italijan, sicer sicilijanske gore list, Francesco Procopio dei Coltelli, svojim gostom prvič serviral to sladko zmrznjeno...
 
Olje, vino in ribe imajo v Izoli praznik
Dnevnik
ponedeljek, 6. junij 2011 ob 00:20
Praznik oljk, vina in rib je izolsko staro mestno jedro zasedel že devetič zapored. Med kulinaričnimi dobrotami so letos zagotovo imele prednost ribe, čeprav je bilo na nekaterih prodajnih...
 
Kako lep je Trst
Dnevnik
četrtek, 26. maj 2011 ob 00:11
Izgubil sem se sredi Trsta. To ni nič nenavadnega. Izgubil sem se že v mnogo mestih, za katera sem bil prepričan, da jih poznam. Zašel sem tudi v...
 
Najslastnejša jed iz špargljev je Slavospev Istri
Slovenske novice
sreda, 25. maj 2011 ob 17:21
Tekmovanje kuharskih mojstrov iz priprave jedi s šparglji.
 
Najboljši špargljev krožnik je Slavospev Slovenski Istri
SiOL.net
sreda, 25. maj 2011 ob 08:03
V Izoli so se gostinski ponudniki iz Slovenske Istre letos že četrtič pomerili v pripravi jedi iz divjih špargljev, naziv Naj špargljevega krožnika 2011 pa je osvojila restavracija Mediteran.
 
Torkov jedilnik: Paella in malinov vrtinec
Delo
ponedeljek, 11. april 2011 ob 12:19
Kuharici tega tedna je najljubša sredozemsko-celinska kuhinja, recepte iz angleških in ameriških kuharic pa vedno malo priredi.
 
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian