SiOL.net
|
petek, 27. december 2013 ob 06:00 |
Klasično prilogo, ki jo lahko postrežete tudi kot glavno jed, popestrite s prazničnimi začimbami, kot sta janež in cimet.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 26. december 2013 ob 06:03 |
Tradicionalno krepčilo za tiste, ki po naporni zabavi še niso šli spat, pa tudi tiste, ki so se zbudili s težko glavo in vozlom v želodcu.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 26. december 2013 ob 06:02 |
Med boljše gostilne na Primorskem, neposredno ob meji, se je vedno štelo tudi gostilno Majda v Ospu. Sliši se kot dober načrt za sobotni večer, toda ...
|
|
SiOL.net
|
torek, 24. december 2013 ob 06:00 |
Francoska solata je odlična osvežitev za božično večerjo, ki pa bo prav prišla tudi naslednji dan za praznični zajtrk.
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 23. december 2013 ob 07:53 |
Humus po arabsko pomeni čičerika, ta pa je ključna sestavina namaza z istim imenom.
|
|
SiOL.net
|
nedelja, 22. december 2013 ob 09:16 |
Med iskanjem in odkrivanjem veganske hrane, ki je vse bolj priljubljena tudi pri nas, smo naleteli tudi na odličen veganski praznični recept, ki si ga lahko privošči prav vsak.
|
|
SiOL.net
|
petek, 20. december 2013 ob 06:00 |
Če se boste lotili priprave sadnega kruha, ne bo dišalo po kruhu, kot ste navajeni, po brbončicah pa se bodo razvili okusi suhih češpelj, hrušk in fig, cimeta in janeža.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|