Janković: Stadion bo zgrajen v predvidenem roku

Delo
torek, 28. april 2009 ob 13:40
Stadion v Stožicah bo zgrajen v predvidenem roku, to je do 30. junija 2010, je dejal ljubljanski župan Zoran Janković in zavrnil nedavne navedbe mestnega svetnika Mihe Jazbinška, da za stadion ne obstaja popolno gradbeno dovoljenje.
...
napisal kritika on 28. april, 2009

Naj Janković pokaže veljavno popolno gradbeno dovoljenje, saj je to listina javnega značaja. Tako bi bila javnost seznanjena s tem, kako MOP izdaja gradbena dovoljenja,pa tudi Janković bi izpadel verodostojen. Tako pa verjamem Jazbinšku. Zelo neprijetno bi bilo, če bi se ponovno ugotovilo, da ima prestolnica župana, ki ne ve kaj govori. To se je že zgodilo ob napovedi, da bo brcnil prvo žogo na novem stadionu septembra 2008 in če mu tudi to oprostimo, mu pa ponovnega nakladanja ne moremo. Poudarjam, ne gre za to da stadion ne bo zgrajen, gre za to ali imamo sploh prisebnega župana. Je pa zanimivo iz katerih sredstev se stadion gradi, saj vemo, da se za Gradis G zahteva stečaj, Deltinih sredstev pa tudi ni. Kje so nam vzeli?

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian