Da, sprejmem piškotke in boljšo izkušnjo na tej spletni strani. Preberi več...
Ta spletna stran uporablja piškotke. Kljub prizadevanju vam zaradi narave spletne strani ne moremo zagotoviti, da ob uporabi te spletne strani ne boste prejeli piškotka z naše ali strani ponudnika agregiranih vsebin, ki bi utegnil zahtevati vaše izrecno soglasje glede na interpretacije zakonodaje, ki jo je R Slovenija sprejela na podlagi Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah. Zato vas prosimo, da sprejmete piškotke in omogočite, da tudi ta spletna stran deluje kot ostale strani na internetu.
Z uporabo spletne strani se strinjate s Pravili.
 

Intervju z Ivico Evačićem - Ivekom, vodjo Hotela Marina & Chef

Primorske novice
četrtek, 16. december 2021 ob 09:42
Restavracija Hotela Marina v Izoli je že skoraj dve desetletji dom znanega kuharskega šefa Ivice Evačića - Iveka. Pričetek njegove zgodbe sega v leto 2003, ko je vodstvo hotelske restavracije prevzel mladi in ambiciozni šef Ivek. Z jasno vizijo, trdim delom in podporo odlične ekipe je v nekaj letih dosegel tisto, kar so mnogi smatrali za nemogoče: penzionsko restavracijo je spremenil v vrhunsko à la carte gastronomsko destinacijo.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian