Slastna poletna specialiteta na žaru: T-bone steak

SiOL.net
ponedeljek, 23. maj 2022 ob 08:25
Kako pripraviti slasten zrezek, je zelo odvisno od posameznega kosa mesa, ki ga izberete. Vsekakor ne boste nikoli zgrešili z izbiro T-bone zrezka, saj ponuja dve mesni doživetji hkrati. T-bone je namreč zrezek mlade govedi, ki je odrezan iz hrbta in ledij tako, da ima kost obliko črke T, od tu tudi njegovo ime. Na eni strani kosti je ramsteak, na drugi strani kosti pa pljučna pečenka. Za ljubitelje mesa je torej prava poslastica. Da boste lahko uživali v popolni mesni izkušnji, morate poznati samo še trike za pripravo, ki so skrivnost pravih kuharskih mojstrov.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian