Morska in lokalno pridelana hrana je pot do zdravja!

Svet 24
sreda, 14. september 2022 ob 10:44

Strokovnjaki za prehrano ribje meso zelo priporočajo, saj je zdravo, lahko prebavljivo, ima ugodno sestavo maščob in nizko vsebnost holesterola. Ribe so bogate z omega 3 nenasičenimi maščobnimi kislinami ter vitaminoma A in D, poleg tega so bogat vir joda in kalcija. Tudi zdravstvena stroka priporoča uživanje rib vsaj dvakrat tedensko. Ribje meso je bogato s proteini, vitamini in minerali, zato lahko pomaga pri zaščiti pred boleznimi srca in ožilja, poleg tega je koristno za preventivo pred nekaterimi rakavimi obolenji in za krepitev imunskega sistema.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian