DL: Grad Rajhenburg z novo zgodbo A3 - Vse narejeno ročno, od kruha do žlikrofov

Lokalno.si
četrtek, 13. oktober 2022 ob 11:40

Damjan Wallner, chef restavracije A3 na gradu Rajhenburg, Barbara Sitar someljejka, ki je delala tudi v restavraciji Zemono s Tomažem Kavčičem, Matjaž Hribar, vodja kuhinje, ki je delal tudi v Jagodičevem Strelcu na ljubljanskem gradu in v Gostilni Krištof v Predosljah, so mlada ekipa, ki živi tako rekoč 24 ur za delo. Zveni že malce stereotipno, a to je njihov način življenja. Da zmorejo sami sp

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian