Slovenija priznala Palestino

Mladina
torek, 4. junij 2024 ob 00:00

Državni zbor je na izredni seji podprl sklep vlade o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države. Za priznanje je glasovalo 52 od 53 navzočih poslancev, nihče ni bil proti. Opozicija je izredno sejo DZ obsturirala. Slovenija je tako postala 147. članica Združenih narodov, ki je priznala Palestino.

...
napisal pickica on 15. junij, 2024

Odlično. Ker je to najbolj poštena vlada na svetu, bo takoj priznala Samostojno Južno Tirolsko, sploh zaradi tega, ker bo v prihodnje vred s Tirolci urejati vprašanje južne meje. Meje med barbari, mafijaši in neciviliziranimi bitji ter meje med kulturnim zahodom. Če so politiki tako pametni se menda zavedajo od kod izhaja pismenost, kultura.....? Ni problem, če so preskočili na kao arabsko Palestino. Teroristični napadi so legitimirani, kdo ima jajca za naprej....
Sami ste naredili kar ste...
Ni bilo ravno pametno.

...
napisal pickica on 15. junij, 2024

Kaj sedaj pičke. Bodi vas sram. Nezavedni Slovenci. Nas zavedne Slovence ne briga kaj je v Arabiji. Mi želimo, da se ponovno vzpostavi južna meja, vključujoč Istro in vsa z goljufijo izgubljena slovenska ozemlja. Tirolci in Slovenci, 2 od interesov, mafije in kriminala potlačena naroda se bosta skupaj prebudila. Kupljene kurbice, mafijaši, plačanci .... Pripravite zidove kjer nas boste streljali.
:)

Žurka bo.

Pa to ni razpihovanje. Če kdo to tako tretira, naj šteje komentar kot neobstoječ.

Valda, da je treba Mussoliniju, Hitlerju, Paveliću in ostalim prisednikom pljunit v faco.

:)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian