V Radencih so ocenjevali špricarje in kuhali golaž

pomurje.si
nedelja, 30. april 2017 ob 01:01
Pred gostilno Park v Radencih sta Zavod za turizem in šport Radenci ter Zdravilišče Radenci v nedeljo, 30. aprila, pripravila 6. izbor za radenski špricar in 6. tekmovanje v kuhanju divjačinskega golaža. Najboljši špricar, katerega obvezna sestavina je mineralna voda Radenska, po izboru komisije je z vinom iz Radgonskih goric d.d., po izboru publike pa z vinom Društva vinogradnikov in ljubiteljev vina Kapela. V konkurenci devetih ekip, ki so kuhale golaž, je slavila ekipa Term 3000 iz Moravskih Toplic.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian