Kofce, planina pod Košuto, ki svoj glavni kulinarični adut ponuja tudi na ljubljanski tržnici #foto

SiOL.net
nedelja, 20. avgust 2017 ob 17:13
Za mnoge je odločitev, kam na štruklje, na gorenjskih koncih dokaj logična. Na Kofce, kjer jih je že pred 15 leti začel pripravljati Peter Vogelnik, takrat sin oskrbnika, zdaj že dolga leta oskrbnik. Od marca jih lahko dobite tudi pod Plečnikovimi arkadami na ljubljanski tržnici. Tam vam postrežejo tudi z bolj eksotičnimi okusi, kot so štruklji z okusom kave, fig, manga, bučk, s praženo čebulo in mletim mesom in še čim. Vogelnik je pred leti poskusil tudi s štruklji z okusom divjih vrtnic.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian