Torkov namig za kosilo: Obara iz rdeče leče, klobase in rdečega vina

Delo
torek, 17. oktober 2017 ob 12:00

Sestavine: 2 žlici olja par kranjskih klobas večja čebula strok česna večja sveža rdeča paprika (kurtovska kapija) 250 g rdeče leče 1 l zelenjavne jušne osnove 1,5 dl rdečega vina sol, poper, lovor, šetraj, ščep sesekljanega čilija Priprava: Čebulo in papriko narežemo, česen stremo. Damo v lonec, prilijemo olje in pražimo 5 minut, da bo imela obara krepkejši okus in barvo. Dodamo lečo, lovor,

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian