Celjani zmagali, a ne odločili

zurnal24.si
sobota, 13. februar 2010 ob 20:35

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v osmini finala pokala EHF odigrali prvo mednarodno tekmo pod vodstvom uveljavljenega stratega Zvonimirja Serdarušića, ta pa se ni razpletla po njihovih željah. Slovaški prvak Tatran Prešov je resda padel, a trije goli prednosti jim ne zagotavljajo mirne poti na Slovaško.

Celjani so prikazali zelo spremenljivo predstavo, v njihovi igri so se izmenjavale vrhunske

...
...
napisal andrej on 14. februar, 2010

Včeraj sem z velikim pričakovanjem po dolgem času zopet obiskal tekmno. Kaj je potrebno storiti, da bodo fantje igrali z večim žarom, da ne bomo gledali naveličanih obrazov, sicer za naše razmere dobro plačanih profesionalcev. To mnenje potrjujejo kolegi, s katerimi gremo po tekmi vedno na pivo. Ediju Kokšarovu pa je resnično potebno dati priznanje in mu zagotoviti tudi po končanem aktivnem igranju mesto v celjskem klubu- svojo pozitivno energijo naj prenaša na mlade, v Celju vzgojene igralce.

Seveda ne moremo biti nefer do starejših igralcev,ki so se vrnili v klub. Saj dajejo vse kar pač v teh letih zmorejo. Ampak vsaj za občinsstvo naj pokažejo več pripadnosti in elana. Sicer pa nismo pozabili njihovih eskiviranj pri sodelovanju v državni reprezentanci.

Upam da bo Noka naredil red, ter da bomo zopet uživali v lepih rokometnih predstavah, kot smo jih bili navajeni. Tudi porazi niso tako boleči, če se izgubi v trdem športu kot je rokomet, z nasprotniki, ki so enostavno boljši.

Lep pozdrav v upanju na boljše
Andrej

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian