Deček v kritičnem stanju, ovadili bodo mamo

Dolenjski list
sreda, 14. julij 2010 ob 09:45

Kot smo že poročali, so dečka, ki se je utapljal v sevniškem bazenu, iz vode rešila in ga uspešno oživljala tamkajšnja reševalca. Kljub uspešnemu oživljanju, pa danes iz PU Krško sporočajo, da so otroka iz celjske bolnice, kamor je bil pripeljan, zaradi precejšnjega poslabšanja njegovega stanja, premestili v UKC Ljubljana. Deček je še zmeraj v kritičnem stanju, kriminalisti pa bodo zoper mamo otr

...
...
napisal Metod on 16. julij, 2010

Upam, da ne bodo dečka, ki je že tako veliko pretrpel, še kaznovali s tem, da mu odvzamejo mamo. Mogoče je bila res napazljiva, mogoče je le za hip pogledela stran, a otroka ni bilo več. Če gre za normalne odnose, je gotovo že velika kazen ob misli, da bi lahko zgubila sina. Verjetno gre za nesrečo in ne zanemarjanje otroka.
Kako je družba včasih nastrojena proti staršem (in s tem tudi otrokom), ki se trudijo po najboljših močeh, hkrati pa hinavsko dovoljuje pobijanje otrok s splavi.
Če hočemo Slovenci preživeti, moramo starše podpirati in jim pomagati ne pa prežati na vsako njihovo napako.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian