Da, sprejmem piškotke in boljšo izkušnjo na tej spletni strani. Preberi več...
Ta spletna stran uporablja piškotke. Kljub prizadevanju vam zaradi narave spletne strani ne moremo zagotoviti, da ob uporabi te spletne strani ne boste prejeli piškotka z naše ali strani ponudnika agregiranih vsebin, ki bi utegnil zahtevati vaše izrecno soglasje glede na interpretacije zakonodaje, ki jo je R Slovenija sprejela na podlagi Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah. Zato vas prosimo, da sprejmete piškotke in omogočite, da tudi ta spletna stran deluje kot ostale strani na internetu.
Z uporabo spletne strani se strinjate s Pravili.
 

"Slovenci v primerjavi z drugimi narodi še vedno jemo zelo, zelo zdravo"

zurnal24.si
nedelja, 2. februar 2020 ob 07:34
V gostinstvu potrebujemo kakovosten, izobražen kader, verjame Uroš Štefelin, "Chef tradicije" in glavni kuhar v Vili Podvin. Že več let skuša s somišljeniki porušiti stereotip, češ "če za drugo ne boš, boš pa pač kuhar ali natakar" in dokazati, da je tudi v gostinstvu še veliko prostora za napredek, inovativnost in uspeh. "Ne skušajte prepričati otrok, da imajo predobre ocene za gostinstvo," naproša starše, učitelje in socialne delavce.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian