Peter Pustatičnik se je odzval na napačna dejstva, ki krožijo po medijih

Dnevnik
sobota, 29. januar 2011 ob 12:08
Včeraj popoldne smo na naši spletni strani objavili članek o predkazenskem postopku, ki ga policija vodi proti nekdanjima članoma uprave Vzajemne Francu Henigmanu in Davorju Hvali. Članek smo povzeli po novici Slovenske tiskovne agencije, ki je navajala tudi poročanje televizije POP TV, da naj bi hišno preiskavo opravili tudi pri nekdanjemu članu uprave Petru Pustatičniku.
...
napisal max on 29. januar, 2011

Žalostno je kako se mediji spravijo tudi na tiste, ki poskušaji probleme reševati. Vse se spravlja v isti koš: tatove in tiste, ki bi jih ustavili.

...
napisal ales on 1. februar, 2011

A anonimke je obljavljal Požareport. Ta Bojan Požar bi še mamo prodal za svoj denar.

...
napisal jeli on 2. februar, 2011

Zgleda da se da v Sloveniji v nekaterih medijih za plačilo objavljati tudi laži. Če pogledaš POŽAREPORT ti je vse jasno. Averja in Jakliča predstavlja "pozitivno", njune nasprotnike pa negativno in ponižujoče (ZDUS, ga. Matejo Kožuh Novak, ga. Ano Jud, g. Petra Pustatičnika, g. Tomaža Slivnika...). Ja ja Bojan Požar zelo zelo si prozoren... Vse za denar...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian