Obravnava proti očetu koroške deklice bo spet 22. decembra

RTV Slovenija
sreda, 7. december 2011 ob 16:27
Na Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu se je z zaslišanjem prič nadaljevala obravnava proti Boštjanu Kakerju, ki je obtožen odvzema mladoletne hčerke Klare Kaker.
...
napisal rob on 7. december, 2011

KDAJ SE BODO ZAČELE PREISKAVE PROTI URADNIM OSEBAM????

g. Zvonko Fišer ste slepi in gluhi????

ENI NEZAKONITO V ZAPOR, DRUGIM NEZAKONITO ODVZETI POSLOVNO SPOSOBNOST!

POSTALI SMO STALINISTIČNA DRŽAVA.

Še en OČE, ki sam v celoti skrbi za 9 letno deklico od leta 2007, in proti kateremu uradne osebe in neregistriran odvetniški subjekt /prijava na zbornici že vč kot pol leta pa nič!/ (zaradi prikritja lastnih nezakonitih ravnanj) s pomočjo nerazsodnega sorodstva s podtikanji in lažmi JEMLJEJO POSLOVNO SPOSOBNOST.

Ob vseh listinskih dokazih pa organi pregona sploh ne želijo ukrepati proti nezakonitostim CSD Ljubljana Moste Polje in ostalih vpletenih, vključno z bivšo ministrico za Javno upravo, ki je bila zadolžena za upravni nadzor nad CSD-ji in je zadaj zastopnica v primeru KOROŠKE DEKLICE, kar je v očitnem navzkrižju interesov!

Okrajno sodišče v Ljubljani

Odgovor na odgovor CSD Ljubljana Moste Polje z dne 12.10.2011 v zadevi pod opr. št. N114/2011

V zadevi delnega odvzema poslovne sposobnosti
Ljubljana, 22.11.2011
V nadaljevanju podajam odgovor na Odgovor CSD, ki sem ga od sodišča prejel z NAVADNO pošto.
Glede Odgovora CSD Ljubljana Moste Polje podajam pojasnilo in prilagam listinske dokaze /javne listine/, da gre s strani uradnih oseb pristojnega CSD za:
- zavestne lažne navedbe,
- zavestne nepopolne navedbe v cilju zavajanja sodišča glede resničnega stanja,
vse v cilju, da se mi odvzame opravilna sposobnost, z namenom, da bi se prekinili postopki, ki jih zaradi nezakonitih dejanj uradnih oseb pristojnega CSD že vodim oziroma, da bi se mi na ta način onemogočilo eventualno vlaganje novih zahtev za pregon nezakonitosti!

Predvidevam, da bi bil v tem primeru pristojni CSD tudi tisti, ki naj bi odobraval, ali je moja zahteva po uvedbi postopka upravičena ali ne, ter tako samega sebe zavaroval pred nadaljnjim pregonom! To pa v dani situaciji pomeni konflikt interesov.
….
Naj dodatno navedem, da je na listini z LAŽNO vsebino podpisana prav omenjena delavka CSD, ki je sedaj skupaj z direktorjem CSD na zahtevo sodišča pripravila odgovor sodišču. Poleg navedenega, mi je navedena uradna oseba tudi onemogočala vpogled v spis, kljub temu, da sem v omenjenem postopku aktivna stranka!

Nezakonitosti omenjenega CSD so do sedaj že bile ugotovljene z inšpekcijskim nadzorom in pravnomočnimi sodbami, ki sem jih jaz sprožil.
……
PREDVIDEVANJA SO SE URESNIČILA. Navedeni CSD in celo zgoraj omenjena delavka vodi proti meni postopek imenovanja skrbnika, saj sem 30.11.2011 prejel poziv naj se zglasim na omenjenem CSD, kjer bo izveden postopek imenovanja skrbnika za posebni primer!

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian