Da, sprejmem piškotke in boljšo izkušnjo na tej spletni strani. Preberi več...
Ta spletna stran uporablja piškotke. Kljub prizadevanju vam zaradi narave spletne strani ne moremo zagotoviti, da ob uporabi te spletne strani ne boste prejeli piškotka z naše ali strani ponudnika agregiranih vsebin, ki bi utegnil zahtevati vaše izrecno soglasje glede na interpretacije zakonodaje, ki jo je R Slovenija sprejela na podlagi Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah. Zato vas prosimo, da sprejmete piškotke in omogočite, da tudi ta spletna stran deluje kot ostale strani na internetu.
Z uporabo spletne strani se strinjate s Pravili.
 

Pirhe sekajo, trkljajo in skrivajo, šele nato pojejo

Dolenjski list
sobota, 7. april 2012 ob 13:00

Pirhi so ena od značilnih velikonočnih jedi, z njimi pa so povezani tudi različni običaji. Tako marsikje v pirhe mečejo kovance, drugje jih skrivajo ali se z njimi celo obmetavajo. Ponekod za veliko noč pripravijo prav posebne jedi, na Štajerskem pa so znani po pokanju z možnarji.

preberite več »

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian