Iztok Gumzej tretji na evropskem tekmovanju v kuhanju

Dnevnik
torek, 17. april 2012 ob 00:20
Mednarodni kuharski festival Biser morja, ki je letos potekal na Braču, je eden najpomembnejših gastronomskih dogodkov v Sredozemlju. Slovenijo so zastopali štirje kuharji po izboru Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije. Iztok Gumzej, kuhar v lukoviški gostilni Furman, je prejel zlato medaljo v pripravi jedi iz piščanca ter v velikem finalu osvojil tretje mesto in s tem naslov tretji najboljših kuhar v Evropi. Iztok se bo tri tedne kuharsko izpopolnjeval v najprestižnejšem hotelu v Dubaju.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian