Tolimir v Haagu zahteva oprostilno sodbo

Večer
četrtek, 23. avgust 2012 ob 19:50
Upokojeni general vojske Republike srbske Zdravko Tolimir, ki mu v Haagu sodijo zaradi genocida v Srebrenici, je danes zahteval oprostilno sodbo, saj da obtožbe proti njemu niso osnovane in niso bile dokazane. Tožilstvo zanj sicer zahteva dosmrtno zaporno kazen. Razsodbo je pričakovati v decembru...
...
napisal Marinela Kosatrelo on 26. avgust, 2012

Mislim, da nostalgija postaja močnejša v vseh delih nekdanje Jugoslavije. Strinjam se, da so možnosti, da je kultura največja in najbolj viden. Obnova nekdanje domovine bo v moji sodbi najprej upravlja s pomočjo kulture, vendar moramo imeti v mislih, da je bila gospodarska škoda zaradi razpada jugoslovanskega trga ogromno za vse dele naše čudovite države in vzpostaviti skupni trg je nedvomno koristna za vse dele Jugoslavije. Za kvadratni razpadel danes ne bi imel večji domači proizvod Grčije. Končno poleg skupnih kulturnih in gospodarskih vrednotah, obstaja na tisoče vezi družine in premoženje v skupni površini naših življenj, tako daleč in medsebojno prijetno, kot je zdaj. Zato mislim, da vse delo trebamo obnoviti Jugoslavijo.

...
napisal Nino Stipančić on 28. avgust, 2012

Jugoslavija se sasvim sigurno obnavlja, a Davor Domazet Lošo, admiral u mirovini, zna i točan datum - bit će to 28. lipnja 2014., dakle, na Vidovdan. Domazet je to otkrio, među ostalim, na promociji svoje nove knjige “Hrvatski Domovinski rat 1991. - 1995. - strateški pogled”, održanoj u utorak u Pločama.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/122987/Default.aspx

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian