Borut Kuharič poslal Lipo v likvidacijo

Dnevnik
ponedeljek, 5. maj 2008 ob 22:00
Namesto dokapitalizacije, ki so jo predlagali uprava in nadzorniki tovarne pohištva Lipa Ajdovščina, so na skupščini konec aprila sprejeli sklep o začetku redne likvidacije. Zahtevala sta jo večinska lastnika Vipa Holding in družba Vipa, ki ju vodi Borut Kuharič. Za likvidacijskega upravitelja so imenovali Maksimiljana Galeta iz Ljubljane, ki so mu namenili kar 4875 evrov mesečnega plačila in do 3,5 odstotka nagrade od premoženja, ki se bo razdelilo med delničarje.
...
napisal m on 8. maj, 2008

Kuharič je še enkrat dokazal, da želi zaslužiti na račun primorskih podjetij. Odkar je vrgel Birso z Vipe, so vsa podjetja primorska kar na lepem nelikvidna. Kolikor vem Lipa ni bila tako porazno slaba! Če bi bila, bi verjetno že šla v stečaj, ker pa je treba pri stečajnem postopku dati ostanek premoženja države, se je raje odločil za likvidacijo, tako si bo lahko ZOPET nakradel denar. Slovenija bo še prekleto potrebovala "Robin Hood"-e kot je bil Birsa, ki je svoje delo opravljal z veseljem in se je zadovoljil z usešnim poslovanjem družb ter ni delal za lastne interese. Sicer je pa uspešnost podjetja v veliki meri odvidna od vodstva in če bi Kuharič imel interes, da družba še posluje, bi družba še poslovala, tako kot je do sedaj, pa so najtežji časi za Lipo šli mimo. Kuharič, se nič ne sramuješ?

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian