Da, sprejmem piškotke in boljšo izkušnjo na tej spletni strani. Preberi več...
Ta spletna stran uporablja piškotke. Kljub prizadevanju vam zaradi narave spletne strani ne moremo zagotoviti, da ob uporabi te spletne strani ne boste prejeli piškotka z naše ali strani ponudnika agregiranih vsebin, ki bi utegnil zahtevati vaše izrecno soglasje glede na interpretacije zakonodaje, ki jo je R Slovenija sprejela na podlagi Direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah. Zato vas prosimo, da sprejmete piškotke in omogočite, da tudi ta spletna stran deluje kot ostale strani na internetu.
Z uporabo spletne strani se strinjate s Pravili.
 

Reciklaža pirhov

Delo
ponedeljek, 21. april 2014 ob 15:00

Velika noč je (tudi) praznik obil­ja. Skuhamo in pobarvamo veliko jajc, poleg kokošjih včasih tudi gosja, račja ali prepeličja, ki veljajo za najbolj zdrava. Iz izkušenj vemo, da nekatera, sploh če so zelo sveža, rada počijo med kuhanjem, kakšno se nehote razbije še med barvanjem … Skoraj vedno se tudi zgodi, da je kak pirh, naš ali dob­ljen, tako lep, da ga ne pojemo niti ne podarimo. Ta jajca

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian