Tomaž Kavčič

Kako so se Ana Roš in drugi vrhunski chefi znašli med epidemijo
Reporter
nedelja, 27. december 2020 ob 20:00
Da se je Slovenija v svetu umestila kot butična gastronomska destinacija so zaslužni svetovno priznani slovenski mojstri kulinarike, ki so se med...
 
In kako bo potem? Drugače?
Delo
nedelja, 27. december 2020 ob 12:01
Kulinarični vodniki se bodo morali po pandemiji - tako kot chefi in njihove restavracije - prilagoditi drugačnim okoliščinam.
 
Oddaja Svet 2020 zaključuje v izbranih družbi: od Tadeja Goloba do Vlada Kreslina
24ur.com
sreda, 23. december 2020 ob 13:16
Ekipa oddaje Svet, ki jo spremljamo vsak delovnik ob 18. uri na Kanalu A, je za svoje gledalke in gledalce pripravila posebne pogovore z izbranimi gosti, ki bodo potekali ob prazničnem času, 24.,...
 
V testo vmešal brinje in kandirane olive
Dnevnik
ponedeljek, 21. december 2020 ob 04:00
Za italijanski sladki kruh panettone radi rečemo, da je več kot slaščica, da je obred, s katerim najlepše sklenemo obed, ki smo ga pripravili za prijatelje ali družino. Svoje mesto je našel povsod po svetu, zato je vse pogosteje ne le pika na i...
 
Skrivnosti zemonske cule
Delo
nedelja, 20. december 2020 ob 14:01
Chef z Zemona Tomaž Kavčič za začetek po spletu ponuja paneton, sledijo drugi izdelki, tudi goveja juha - »v tetrapaku«.
 
Recept: ješprenj
Slovenske novice
nedelja, 20. december 2020 ob 10:01
Takšnega pripravi chef Tomaž Kavčič iz Gostilne pri Lojzetu v dvorcu Zemono (ena Michelinova zvezdica).
 
Tomaž Kavčič peče paneton z olivami in brinjem
Slovenske novice
sobota, 19. december 2020 ob 10:04
Predstavil je nov projekt, imenovan Zemono+; prvi v novi liniji je praznični paneton.
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian