Hiša Franko

Quo vadis, slovenski turizem? Želimo si več turistov, a koliko jih lahko država sploh sprejme?
RTV Slovenija
sobota, 28. september 2024 ob 08:44
Turizem v Sloveniji počasi raste, a stroka jadikuje, ker vseeno ne dosegamo take rasti, kot smo jo pred pandemijo. Tudi v luči letošnjih protestov proti množičnemu turizmu pa je na mestu...
 
S Kokoši na kuharsko tekmovanje na Malto
Primorski dnevnik
petek, 27. september 2024 ob 08:08
Med mladimi kuharji, ki bodo Slovenijo zastopali na najpomembnejšem svetovnem tekmovanju mladih šefov San Pellegrino Young Chef Academy na Malti,...
 
Na najpomembnejšem svetovnem tekmovanju mladih kuharjev kar trije Slovenci
RTV Slovenija
četrtek, 26. september 2024 ob 15:59
Na najpomembnejšem svetovnem tekmovanju mladih chefov San Pellegrino Young Chef bodo letos Slovenijo zastopali kar trije mladi kuharji. To so Boštjan Volk iz Gostišča Volk v Plešivcu, Matija...
 
Dva kuharja iz Primorske uvrščena na najpomembnejše svetovno tekmovanje mladih chefov
Primorske novice
četrtek, 26. september 2024 ob 13:27
Na najpomembnejšem svetovnem tekmovanju mladih chefov San Pellegrino Young Chef Academy na Malti bodo letos Slovenijo zastopali kar trije mladi kuharji, in sicer Primorec Matija Cotič iz Koče na...
 
Ana Roš Stojan: Končalo se je z izžetostjo, ločitvijo in eskalacijo vsega
Delo
torek, 3. september 2024 ob 10:02
Ko je Ana Roš Stojan prevzela vodenje restavracije Hiša Franko v Kobaridu, ni imela nobenih izkušenj s profesionalnim kuhanjem ali vodenjem restavracije.
 
DL: A3 – novinka v Michelinovem vodniku
Lokalno.si
ponedeljek, 12. avgust 2024 ob 11:10
Slovenija ima po novem 10 restavracij z Michelinovimi zvezdicami, v vodnik pa je uvrščenih kar 63 restavracij, kar je štiri več kot lani. Med njimi sta novinki restavracija A3 z gradu Rajhenburg v Brestanici z mladim in perspektivnim kolektivom, ki ga uspešno vodi Damjan Wallner (na...
 
Gostinska ponudba Slovenske hiše: Na meniju potica, žlikrofi, kremšnita – in kosilo s 3 zvezdicami
RTV Slovenija
sobota, 27. julij 2024 ob 12:40
Se lahko štruklji, idrijski žlikrofi, bakalca in blejska kremna rezina primerjajo s quiche Lorraine, sufleji, tarte tatin, bouillabaisse in drugimi slovitimi francoskimi jedmi? V Slovenski hiši...
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian