RTV Slovenija
|
nedelja, 21. februar 2021 ob 09:51 |
Retorično vprašanje v naslovu je malce prevelikopotezno, a tak je Angel Leon, ribič, kuharski mojster, raziskovalec morskih globin, inovator z juga Španije. Zdaj je njegovi ekipi uspelo kot prvi...
|
|
Delo
|
nedelja, 21. februar 2021 ob 09:04 |
Recimo pred vadbo ali tekom na pet kilometrov, za katerega smo se odločili šele letos.
|
|
Krizno ogledalo
|
sreda, 17. februar 2021 ob 14:42 |
Inštitut za nutricionistiko je za najbolj inovativna živila leta 2021 izbral osem izdelkov, ki so v svojih kategorijah izstopala. Organizatorji so...
|
|
RTV Slovenija
|
sreda, 17. februar 2021 ob 13:35 |
Kljub koronačasu je inštitut za nutricionistiko zadovoljen z odzivom proizvajalcev na razpis za najbolj inovativna živila leta 2021. Nagradili so osem izdelkov, ki so izstopala v posamičnih...
|
|
zurnal24.si
|
sreda, 17. februar 2021 ob 12:16 |
Inštitut za nutricionistiko je predstavil najbolj inovativna živila leta 2021. Gre za živila, proizvedena v Sloveniji, ki so prišla na naše tržišče v zadnjem letu.
|
|
Večer
|
sobota, 13. februar 2021 ob 15:30 |
V pustnem času pojemo približno polovico krofov, od količine krofov, ki se je poje v celotnem letu. Prodaja letos nekaj slabša od lanske.
|
|
Reporter
|
petek, 12. februar 2021 ob 10:14 |
Ocenjevalna komisija je na 21. senzoričnem ocenjevanju kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|