Ana Roš

Negotovost že pri nabavi sestavin
Svet 24
četrtek, 4. februar 2021 ob 08:40
Kuharski mojstri se zavedajo pomena kakovostnih lokalno pridelanih sestavin, iz katerih lahko ustvarjajo kulinarične kreacije, več sodelovanja si želijo tudi pridelovalci.
 
Odslej je vse mogoče in vse dosegljivo
Delo
nedelja, 31. januar 2021 ob 13:01
V novem Michelinovem vodniku po Angliji, Škotski in Irski s tremi zvezdicami blestita Clare Smyth in Hélène Darroze.
 
Priznana pisateljica: Ti ljudje bodo z lahkoto izrekli besedo nigger, črnuhar ali črnec #intervju
SiOL.net
sobota, 30. januar 2021 ob 22:23
"Ne, v Sloveniji trenutno ni mogoče preživeti zgolj s pisanjem knjig," pravi večkrat nagrajena slovenska pisateljica Gabriela Babnik Ouattara.
 
(FOTO) Ana Roš ima dovolj, z družino zapustila Slovenijo: "Otroci imajo pravico do otroštva"
Večer
sobota, 30. januar 2021 ob 09:37
"Živita preprosto afriško življenje. Zjutraj se šolata na daljavo, nato pa imata na voljo več možnosti."
 
Slovenija je raj za dobrojedce
Dnevnik
sreda, 27. januar 2021 ob 03:15
Soška postrv v ajdovi moki, prekmurske koline, srna po bohinjsko, zgornjesavinjski želodec, piranski brancin, tepkin kompot… Zaradi teh in vrste drugih pristnih jedi je Slovenija evropska gastronomska regija 2021.
 
Rumeni vodnik: Chef leta 2021 je Grega Vračko
Delo
ponedeljek, 18. januar 2021 ob 20:30
Gastronomski vodnik bo kar korajžno izšel, danes pa so že razglasili najboljše po kategorijah.
 
Gault&Millau je predstavil vrhunce gastronomskega vodnika za leto 2021
Primorske novice
ponedeljek, 18. januar 2021 ob 18:17
V dinamični spletni predstavitvi so nocoj razglasili prejemnike nazivov mednarodnega gastronomskega vodnika Gault&Millau za leto 2021.
 
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian