Michelinove zvezdice

Pojdite po stopinjah znanih Korčulanov in odkrijte skrite kotičke
Delo
nedelja, 2. marec 2025 ob 17:00
Nedaleč od mesta vas 19 otočkov korčulskega arhipelaga vabi, da se osvežite v turkizni modrini lagune, ki jih povezuje, odkrivate kulturno dediščino in se zabavate.
 
Zagreb: Idealna destinacija za oddih v mestu
Delo
sobota, 1. marec 2025 ob 19:00
Zagreb ima kot mesto bogate kulturne dediščine široko paleto muzejev, ki zadovoljijo različne interese in okuse, letos pa bodo hrvaško prestolnico obiskala tudi velika imena svetovne glasbene...
 
52 vikend izletov po Srbiji
Delo
sobota, 1. marec 2025 ob 15:00
Preverite namige, kako lahko preživite konce tedna v Srbiji.
 
Gost je svetinja
Delo
sobota, 1. marec 2025 ob 06:00
Povsod v Srbiji so topli in prijazni ljudje naš najmočnejši in nenadomestljivi turistični adut. Duša, ki je nihče ne more kopirati.
 
Ljubljana za vse čute: od festivalskih vrhuncev do kulinaričnih presežkov
Delo
petek, 28. februar 2025 ob 09:05
V Ljubljani oblikujemo edinstvena doživetja, ki mestu dajejo nepozaben utrip v vseh letnih časih.
 
Poznavalci na kupu
Dolenjski list
četrtek, 27. februar 2025 ob 17:30
Chef Jure Tomič, alfa in omega Oštarije Debeluh iz Brežic, sommelier, svetovni prvak v pripravi testenin in inovativen mojster kulinarike, z nenavadnimi tehnikami in navdihujočim kulinaričnim...
 
Odziv otrok na novo prehrano v vrtcih
Svet 24
nedelja, 16. februar 2025 ob 11:00
Kuharice po slovenskih vrtcih in šolah še vedno ugotavljajo, da so naši otroci vse prej kot navdušeni nad zelenjavo in drugimi zdravimi živili. Država javne zavode spodbuja k uvajanju zdrave...
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian