SiOL.net
|
četrtek, 23. marec 2023 ob 13:50 |
Pozabite na Chef's table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja, za več zabave in manj vzvišenih pristopov. Štirje mladi, a z zvezdniškim prahom...
|
|
Lokalec.si
|
torek, 21. marec 2023 ob 09:08 |
Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor (SŠGT Maribor) si nenehno prizadevajo obvezno prakso, ki jo dijaki...
|
|
Delo
|
torek, 21. marec 2023 ob 08:00 |
Največ kazni še vedno za nepravilno parkiranje in kampiranje na črno, v obleganih turističnih krajih pozivajo k uporabi javnega prevoza.
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 20. marec 2023 ob 15:57 |
Pozabite na Chef's table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja, za več zabave in manj vzvišenih pristopov. Štirje mladi, a z zvezdniškim prahom...
|
|
Delo
|
ponedeljek, 20. marec 2023 ob 13:10 |
Kaja Pogačar, ki smo jo lahko spremljali v šovu Gostilna išče šefa, si je svoje novo domovanje ustvarila na Cipru. Tam se je srečala z izgorelostjo.
|
|
Maribor24.si
|
ponedeljek, 20. marec 2023 ob 08:07 |
Bodoči dijaki se lahko odločajo med triletnim in štiriletnim programom. »Triletni program gastronom-hotelir...
|
|
RTV Slovenija
|
sobota, 18. marec 2023 ob 06:27 |
Trajnost. Morda najbolj zlorabljena beseda v restavracijskem poslu zadnjih let. Kuharski mojstri radi opletajo z njo, a Norbert Niederkofler je bil tisti, ki je dejansko sprožil mini revolucijo in...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|