Dnevnik
|
sobota, 4. februar 2023 ob 06:01 |
V zadnjih letih so v Alpah začeli na smučiščih promovirati vrhunsko hrano, torej ne zgolj pomfrija, pic, ocvrtih zrezkov in burgerjev. Ob mondenih smučarskih centrih, kot so St. Moritz, Zermatt, St. Anton in recimo Kitzbühel, ki ob konkretnejši...
|
|
RTV Slovenija
|
četrtek, 2. februar 2023 ob 21:44 |
Po šestih letih se zapira Atelje, prva z Michelinovo zvezdico okronana restavracija v Ljubljani. Kuharski mojster Jorg Zupan sicer ne odhaja nikamor, samo novo zgodbo bo začel pisati.
|
|
njena.si
|
četrtek, 2. februar 2023 ob 11:00 |
Priljubljeni chef Jorg Zupan bo v prihajajočih dneh zaključil uspešno zgodbo restavracije Atelje, prve prejemnice prestižne Michelinove zvezdice...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 2. februar 2023 ob 10:05 |
Kuharski mojster iz restavracije Atelje, ki je kot prva v Ljubljani prejela Michelinovo zvezdico, je sporočil, da bo spomladi predstavil nov lokal.
|
|
Delo
|
četrtek, 26. januar 2023 ob 06:00 |
Število turističnih kmetij iz leta v leto raste. Najuspešnejše med njimi spretno uporabljajo splet in družbena omrežja.
|
|
RTV Slovenija
|
sreda, 25. januar 2023 ob 06:37 |
Poldne je, pločnik ob Mahachai Road okupirajo turisti s pahljačami in pivom v rokah, posedeni na belih plastičnih stolih, razpostavljenih pod umazanimi senčniki kot na predstavi na prostem -...
|
|
24ur.com
|
sreda, 25. januar 2023 ob 06:00 |
V Sloveniji po nekaterih ocenah primanjkuje skoraj 12 tisoč delavcev v gostinstvu in turizmu, njihova povprečna bruto plača sega le malo nad minimalno. Dve leti epidemije covida-19 in strogih...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|