Michelinove zvezdice

Miha Dežman, kmetovalec: Da so pašna jajca res boljša, drži
Dnevnik
ponedeljek, 31. marec 2025 ob 22:30
Miha in Kristina Dežman iz vasice Strelac pri Šmarjeških Toplicah sta leta 2018 začela z majhnim vrtom in petimi kokošmi, od leta 2022 pa kmetija Monera, ki jo vodita, velja za vzorčni model...
 
Tekmovalci navdušeni nad prvim MasterClassom sezone
24ur.com
četrtek, 27. marec 2025 ob 22:20
Sodniki Luka Jezeršek, Karim Merdjadi in Mojmir Šiftar so na prvem MasterClassu sezone tekmovalce popeljali v gostilno, bistro in restavracijo. Sodniki med pripravo treh različnih jedi niso...
 
Ali Celje postaja kulinarična destinacija?
Novice.si
četrtek, 27. marec 2025 ob 09:24
Celje se v zadnjem času razvija v pomembno kulinarično destinacijo. Teden restavracij je zagotovo eden izmed...
 
Osupljivo lepa destinacija z bogato ponudbo, ki vabi vse dni v letu
Delo
torek, 25. marec 2025 ob 11:00
Najjužnejša hrvaška županija je zaradi pokrajine, ugodnega podnebja z bogato vegetacijo in številnih zanimivih krajev sinonim za nepozabne počitnice.
 
Kuhanje je zame ekspresija, radodarnost in skrb
Svet 24
nedelja, 23. marec 2025 ob 06:15
David Žefran je chef v restavraciji v Krajnski Gori, ki že vse od odprtja ne neha presenečati.
 
Restavracija z najdaljšim stažem v Michelinovem vodiču po 45 letih izgubila tretjo zvezdico
RTV Slovenija
sobota, 22. marec 2025 ob 11:08
Georges Blanc, ena najbolj slovitih restavracij v Franciji, ki se ponaša z Michelinovimi zvezdicami dlje od katere koli druge restavracije na svetu, je po 45 letih izgubila tretjo zvezdico.
 
Chef Marko Pavčnik pokazal ženo in priznal: "Tudi nama je bilo težko"
zurnal24.si
četrtek, 20. marec 2025 ob 06:00
Marko Pavčnik kljub obilici dela ni nikoli pozabil na družinske obveznosti.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian